lørdag 24. oktober 2009

LOPPIS-lørdag!

For første gang (noensinne) bestemme jeg meg for å troppe opp på et loppemarked i relativt god tid før åpningstid! Og jeg var ikke alene om å tenke det..hehe. Joda, jeg har hørt dere fortelle at dere må stå i kø, men har vel kanskje bare ledd det litt bort?

For det var jo kø! LANG KØ! Jeg skjønte ganske fort at det var bare å ha spisse albuer og rett og slett være litt frekk for å karre meg frem..hehe. Jaja, morsomt var det, og noen fine ting fikk jeg med meg ;-)
En liten samling diverse tallerkner...

Utrolig kule sangria-glass som matcher tyrefekter-bildet vårt PERFEKT!


Nærbilde...


Jeg fortsetter vintage-stilen i klesskapet! Syns denne skjorta var kul..og med rødt loppis-beltet i livet ble det litt mer fasong på den og!

Morsomt sett med eggeglass og en liten skål med lokk!Nostalgisk barnebilde..dette "designet" husker jeg selv fra veggene på mitt gamle barnerom..

En søt duk og masse heklebrikker!


Her er køen da.. mulig ikke andre syns dette var så langt..men jeg syns nå det!
I kveld skal jeg på konsert med Gåte, for de som kjenner til dem. Sitter og hører på dem nå..herlig trolsk musikk som gjør at jeg blir litt "huldersk" av meg! hehe...

7 kommentarer:

(eddas) sa...

Så fine tallerker du fant...og masse annet og...blir ikke loppemarked på meg denne helgen...men neste:)
Her blir det bare og slappe av i kveld....skal stå i Birkelunden i morgen tidlig og hele dagen:)
Heldig du som skal på konsert med Gåte:)
Ha en kos aften
klemmer edda

La luz del norte sa...

Hei, du! De Sangria-glassene var supre. Jeg er litt Spania-frelst, sjø. Artig å møte deg også. Blir gjerne med på bloggetreff hvis det er når jeg er i byen. Vi kan jo mailes litt om det. Nå koser du deg vel med Gåte. Jeg hørte konserten i det fjerne nå nettopp på min lille tur er på Lade. Jeg har hatt lørdagskveld med mamma og pappa og planla å legge meg tidlig... Får se om jeg blir værende litt inne på nettet. Etter fem uker nesten uten nett, er det godt å blogge litt. Særlig når jeg er hjemme alene. Vi høres!

Puta ligger ved siden av meg og stråler!! :)

Bente sa...

Kule Sangria-glass! Og så synes jeg du skal si navnet på den favoritt-bruktbutikken din:p Hehe.

Datt sa...

Hehehe, den køa var nok beskjeden ja... ;) Jeg tenkte meg egentlig vei jeg også, men så har jo min kjære loppe-venn, Glede, flytta til Møre, så da kom jeg meg aldri ivei... :P
Lurer på å slå til med en liten bruktrunde med det samme jeg henter varene mine hos deg til uka... :D
Du gjorde en del herlige kupp du da, helt klart verdt turen og køen ;)

Janne sa...

Hihi, skjønner at det hadde ikke hjulpet å bli i byen for å gå på loppis på Sverresborg i helgen;) Den køen var laaaang ja! Artige ting du fikk med:)
Klem, Janne

Astrid sa...

Stilig antrekk!

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.