mandag 12. oktober 2009

Norges vakreste hjem...


..er mitt hjem!! Hehe...vel, kanskje litt kjepphøy her..men dette er min blogg og mine meninger som teller. Så da smeller jeg like så godt til og kaller mitt hjem for Norges vakreste!! Det er om å gjøre å ikke ta seg selv for høytidelig ;-)

I dag var altså dagen da TV-Adressa var på besøk med reporteren Anne Mona og hennes kameramann. Vi måtte ta det fort og gæli i lunsjen min, og derfor ble det hverken bydd på kaffe eller noe å bite i...Men jeg tror de fikk sitt og jeg fikk vist frem stoltheten min!

I kveld har jeg tatt runden og knipset noen bilder som kommer her...jeg lovet jo å komme med noen etter-bilder etter ryddesjauen!


Denne bildeveggen er jeg blitt veldig glad i..

Mye rart som henger der, og bildene er skjeive, men jeg liker det likevel!

whooops...enda en Retro Ugle XL har sett dagens lys..denne flakser avgårde til en dame i Tromsø i morgen, men rakk å bli med på både tv-opptak og foto-shoot før den må dra ;-)
De åpne hyllene på kjøkkenet domineres av gule Sissel kopper fra Figgjo..elsker den sarte gulfargen og den søte hvite dekor-kanten langs toppen.
På den øverste kjøkkenhylla har en gammel vekt og en stor gul boks funnet plassen sin. Den oransje B-en er faktisk kjøpt på Ikea ;-)

Morsomme og flotte solsikker gjør seg i vasen!

Deler av min stoff-samling på sy-hemsen!

Jeg er veldig, VELDIG spent på den reportasjen...kjenner jeg gru-gleder meg! Den sendes på TV-Adressa f.o.m. onsdagen..og så legges den ut på nettet nærmere helgen. Og stakkars meg har jo ikke TV-Adressa, altså jeg må vente til helga..når andre allerede har fått sett meg!! Jaja..kanskje like så greit... ;-)

Men nå er det nettopp syhemsen som kaller..det blir masse søm på meg om dagen, og bloggen blir kanskje litt merket av nettopp det. Men jeg koser meg i alle fall masse med syoppdragene!

Ha en flott kveld kjære lesere....

11 kommentarer:

Janne sa...

Så kult! Gleder meg til å se det, selv om jeg må vente til helga jeg også... Kos deg med syinga, og takk for tips om sykurs!
Klem, Janne

(eddas) sa...

Så morsomt da.....da har du verdens fineste hjem:)
ha en god kveld
klemmer edda

ralfefarfars paradis sa...

Jeg er i alle fall sikker på at du har et av norges sprekeste hjem, gleder meg masse til å se reportasjen;) De uglene dine begynner jo virkelig å legge landet under sine vinger;) Du burde tipse f.eks ROM 123 om deres eksistens;)
jeg venter spent på postmannen/kvinnen for tiden;)

Camilla sa...

Heey! Legne siden jeg har vært aktiv på blogginga! Så gjennom din her og du er jo superflink! Du har det bare så kult!

klem

(eddas) sa...

Hei igjen...
ja det var ett så hyggelig treff....og nå skal wallas verden ha treff hjemme hos seg den 7 november.....og i går var jeg og møtte Irina fra Stjørdal...hun var her i området for og hente møbler som hun pusser opp og selger....bloggen heter All of Irina....kjempejente...og kjempeflink...det er du også:)
ha en fin dag
klemmer edda

IfraLahell sa...

Åhhhh. Jeg er super spent jeg også. Gleder meg til å se deg LIVE. Har liksom et bilde av deg i hodet- lurer på om det stemmer ;) Også Norges fineste hjem også da. Blir stas å se. Du har jo mange kule detaljer i heimen så det blir sikkert en super reportasje.

Klemmer

RA/finetingtingeling sa...

Skryt i vei frøken, du har jo et nydelig hjem :D happy sewing!

Marianne sa...

Hei!!
Jeg GLEDER meg til å se!!!
Klem Fra M =) =)

Littlew sa...

Så spennende da :) Skal si du får vist fram leiligheten både her og der, artig d :)
Regner m du varsler når innslaget er kommet på nett så vi kan se d der ;)

Janne sa...

Så bra at jeg kunne bidra til å lyse opp dagen din;) Som sagt; er ikke mye som skal til, men alle trenger litt ros i ny og ne:)
Gleder meg til å se på tv-adressa, men må dessverre vente til nettutgaven... Ha en fin kveld!
Klem, Janne

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.