torsdag 29. oktober 2009

Nytt skjørt - made by me!

8 uker på sykurs har endelig resultert i et ferdig produkt....

Skjørtet har fòr, wienerlegg foran og bak, glidelås bak, er spesial tilpasset akkurat til meg..

Selv om bildene er veldig dårlige så er skjørtet helt utrolig fint!
Nesten utenkelig at jeg har klart det...og ja, jeg er litt stolt!!!
I frykt for å bli en "søm-blogg" medeler jeg herved at jeg er på vei ned i gangen for å male en lekker, gammel og nydelig kommode, med de lekkreste bein hvit...bilder kommer etterhvert!
So long...!

10 kommentarer:

La luz del norte sa...

Så flink du er!! Jeg vil også lære å sy! Ha en fin kveld, da. Flamingoene trives veldig godt her. :)

Ingunn sa...

Så flott da!!!!

Du kan være stolt av deg selv. God helg :)

Klem ingunn

Kardemomme sa...

Så flott skjørt!!! jeg ønsker inderlig at jeg kunne sy klær.
For noen måneder siden var jeg ikke venn med symaskinen min i det hele tatt så jeg har jo kommet meg et steg videre med å sy lappetepper og puter men skulle altså gjerne utvidet repertoaret litt..Et sykurs hadde vært tingen!
Min svigerinne på bloggen Moia min Moia er superflink til å sy og jeg tror jammen jeg skal ta meg noen kvelder hos henne snart.
I perioder syr jeg mye og har vært redd folk skal tro jeg har en syblogg. Andre perioder igjen hekler jeg som en gal og tenker at jeg har en hekleblogg, plutselig er det mat som gjelder og deretter reiser og cafeliv..Men sånn er det bare :)Blir spennende å se på kommoden din! jeg har store planer selv for helgen og er spent på hvor mye jeg rekker men planene er i hvertfall på plass! Ha en fin helg :))

Datt sa...

Oioioi, så NYDELIG! Perfekt passform ja ser jeg, som sydd til deg jo... ;)

Jeg var sikker på at jeg la igjen en kommentar om det nettet, men jeg klarer ikke å finne den igjen, så jeg prøver igjen: Jaaa, halve str hadde vært perfekt! :) Du trenger ikke stresse, jeg henter når alt er klart, har jeg noe å glede meg til vettu! :)

Anonym sa...

Kjempe fint ble det...mamma liker å se at de kreative sidene i deg får "blomstre" Du får til det meste som du prøver på ;-))

IngJoh sa...

Gratulerer med et fantastisk produkt Kristine! nå har jeg endelig fått barnehagebildene av Ingrid så nå fyker det snart avsted en liten pakke til deg i posten!

Littlew sa...

Så fint det ble :)) Flink du er!

Astrid sa...

Så flott skjørt! Du har all grunn til å være stolt av deg selv. Jeg kan knapt sy i en knapp...

Elin sa...

WOW så stilig skjørt!!! Kanskje jeg må lære meg å sy... :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.