mandag 5. oktober 2009

Retro-ugle XL

I forrige uke fikk jeg en mail fra ei hyggelig jente som lurte på om jeg kunne tenke meg å sy en større ugle enn "vanlig" størrelse. Hun ville den skulle bo i sofaen hennes med de andre putene, uten å føle seg liten og alene! Det kan vi jo ikke ha noe av ;-)

Så jeg tok utfordringen, tilpasset mønsteret mitt, og ut kom en Retro-ugle XL!!Den ble kjempefin, og stor!Bare sånn for å illustrere så kommer den her avbildet sammen med en lillebror...den er ca dobbelt så stor!
Disse lager jeg på bestilling, så om noen andre ønsker seg en XL size Retro-ugle, send meg en mail; kristine@urbanretro.org
Jeg tar 250,- for denne størrelsen, + porto :-)
Denne uka fortsetter foran symaskinen min, jeg har fått flere bestillinger på handlenett, noe som jeg syns er så utrolig morsomt! At noen vil kjøpe home-made fra meg! Tusen takk til dere!
Husk, nordmenn bruker 1 millard plastposer i året...plastposer lages av den ikke-fornybare energikilden olje, så klarer vi bruke færre bæreposer vil det gi en miljøgevinst!
Ha en herlig uke alle sammen!! P.S. søte nyheter kommer i salgsboden veldig snart!

12 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Du er den fødte selger;)SKikkelig storebror dette her;) Artig å se hvordan uglene dine er i stadig utvikling;) Jeg gleder meg masse til handlenettene kommer- da skal jeg sprade rundt på nærbutikken med nesa i sky;) Hihihi- ha en flott dag kjære Kristine;)

Anonym sa...

Herlige ugler!,
- du er flink å sy:-)
Ha en fin dag, klem Hege.

Janne sa...

Kul ugle! Den kommer nok til å ta seg fint ut i en heldig sofa ja:)
Apropos syloftet ditt, så skal du se at jeg tar deg på ordet!!! ;) Har store ambisjoner om å lære meg å sy...*drømme drømme*...
Inntil videre tror jeg jeg kanskje må kjøpe et nett til deg, når neste lønning tikker inn. Nå har jeg nemlig brukt opp lommepengene på lopper og annet stæsj;)
Klem fra meg!

Ellen Marie Albertsen sa...

Supert med flere bestillinger på handlenett!

RA/finetingtingeling sa...

Knallfine :)

Datt sa...

Søøøte! Også har jeg en utfordring til deg inne hos meg :)

IfraLahell sa...

Den var kjempe fin Kristine ;) Kommer nok flere bestillinger herfra etterhvert. Men nå har jeg innført litt "shoppe stopp" før julehandelen kicker inn. Bare egne ting som lages nå om dagen. Ble ferdig med det ene teppet mitt her forrige dagen og er nå igang med ei jakke. Det går fremover!

Synes absolutt du skal tenke på å starte et syloft! Du er kjempe flink og inspirerende!

Ha en super dag- vi skal i svømmehallen og kose oss med 4 andre babyer...!

KLem IfraLahell

Maria sa...

Så søte de er :)Har ikke vært innom bloggen din på en stund. Syk PC og syk Maria de siste ukene. Men nå begynner det å ta seg opp. Mye kjekt å lese siden sist :)

Camilla sa...

Stoff kommer snart din vei, har du en adresse eller skal jeg satse på det går bra med brevdue..?? hihi ;-) Spent på om du liker det jeg har valgt ut ihvertfall..

a banan sa...

Hei!

Jeg har bare et spørsmål om teglesteinsmuren oppe på loftet deres. hvordan fikk dere den så fin? Vi har tatt av pussen på pipa inne på kjøkkenet vårt, men det er vanskelig å få vekk murpussen fra teglesteinene.

tenkte kanskje du hadde noen tips :)

Janne sa...

Hei igjen, Kristine!
Hvor går du på sykurs??? Ser aldri noe annonsert noen plass, hadde hatt sååå lyst! Tips?
Så kan jeg kanskje lære meg litt basic, så jeg ikke er HELT grønn når jeg kommer på hemsen din...hihi;)
Klem, Janne

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.