søndag 25. oktober 2009

SY-søndag!

7 timer på sy-hemsen resulterte i 4 ugler, 1 fransk bulldog og 1 handlenett....


Disse 3 ligger ute for salg i salgsbodenSlik skal en perfekt søndag være...nå venter ny uke - nye muligheter!!

10 kommentarer:

Bente sa...

Hehe, det er helt forståelig;) Må få ha litt hemmeligheter!

IfraLahell sa...

Produktiv søndag på Kristines syloft ;) Veldig kul bulldog- Mr Nelson i stoff utgave! Kan ikke skryte på meg en super produktiv helg, men har nå fått strikket litt, vært på vaffel besøk og "pleid familien"...hihi- det høres så inmari voksent ut ;)

Har beynt på en strikkedress til Thelma, har skikkelig strikkedilla fortsatt. Tror den blir fin- tar bare litt tid!

Håper du får en super fin uke!

Klemmer

Camilla sa...

Fiiine :-) Liker den bulldogbamsen og, søt :-)

Datt sa...

Dæh, for en produktiv søndag du har hatt da, jeg er kjempeimponert! Men med den sy-plassen din skjønner jeg godt at du holder ut da... :)
Ja, du hadde kanskje flaks med at jeg ikke gadd å dra på loppis, mer på deg! Hehe...
Skal ikke legge ut det nettet der i salgsboden da...?? ;)

Camilla sa...

Hei igjen! Idag landet en ugle i postkassen! Nesten like tøft som en viss gul fugl gjennom loftsvinduet.. ;-) hihi (Gullars..) Passet perfekt inn vettu. Spent på hva resten av familien sier :-)

tempo.dk sa...

ja, det ser ud som om du har hygget dig. Det er fine ting, du laver. Hilsen tempo-Bente

Kardemomme sa...

Hei Kristine :))Takk for koselig kommentar inne hos meg! Alltid morsomt med nye lesere så har man jo en unik sjanse til å oppdage nye bloggere også..Jeg så jo fort her inne at vi har noen av de samme dillene..Bare bloggnavnet ditt burde gitt meg et vink om at dette var noe for meg ;)Men vi har blitt så mange i bloggbyen etterhvert at det er fort gjort å gå glipp av noen selv om vi holder til i de samme kretsene. Ser at du liker loppemarkeder, noe du oppdaget at jeg også gjør! Jeg har helt dilla i å gå på skattejakt og foretrekker det framfor å besøke nye butikker. Hjelp, så mange morsomme funn man kan gjøre for nesten ingen penger. Jeg legger deg til i linklista mi slik at du ikke blir borte for meg igjen.
Ha en fin dag videre! Klem fra Kardemomme :))

Kaspara sa...

Hei Krtistine!
Å besøke denne bloggen var et morsomt og frodig nytt bekjentskap! Så mange herlige ting du lager i de fineste stoffer.
Takk for hilsen! I dag skal jeg fortsette på nytt teppe med ulike firkanter. Herlig!
Ha en fin og kreativ dag!
Hilsen kaspara

Victorias Inspirasjon sa...

Missunnelig på den søndagen ja! Og for noen morsomme dyr du lager, jeg likte bulldogen veldig godt;-) Ha en fin uke du og :-)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.