onsdag 14. oktober 2009

Tips til veggen din!

Surfet en liten runde innom Etsy igår, de har jo alt mulig rar der altså...og så utrolig mye fint! Jeg blir helt satt ut jeg av alt det fine som mange lager, og alt som er å få kjøpt! Herlig å kjenne at kreativiteten bobler :-)

Noen har kanskje fått med seg at jeg er veldig glad i wallstickers. Har brukt det en del i leiligheten allerede, både på møbler, dører og vegger...men jeg kunne veldig gjerne tenkt meg fler! Eneste jeg tenker på er at det kan jo faktisk bli for mye og...hmm...dilemma ;-)

Her kommer et lite utvalg som jeg fallt for på Etsy:Utrolig mye morsomt og fint! Ta turen innom www.etsy.com for flere og søk på "stickers" så får du opp mange andre som kanskje passer perfekt i akkurat ditt hjem!

11 kommentarer:

irina sa...

jeg syns også du har ett av Norges fineste hjem. mye finere enn mitt...men det er ok :)
Du er kjempeflink kristine...ta det med vidre :)
Klem

Maria sa...

Elsket sommerfuglene! :)Både til store og små. Jeg vet om ei lita jente som hadde syntes det vært superstas med sommerfugler på veggen på rommet sitt :)

(eddas) sa...

Hei.....ja det er veldig fint...men er på jakt etter små til møbler...har du en nettside der jeg kan få tak i?
ha en koselig kveld
klemmer edda

fru Karlsen sa...

Stilig!

Ha en fin kveld!

Marie sa...

Elsk!Wallstickers kan være kjempe fint. Og takk for tips om Etsy :)

IfraLahell sa...

Veldig glad i det jeg også. Det er jo det som er så fint med det og, blir man lei er det jo bare ta de ned...litt forsiktig, så kan de brukes på nytt også.

Da jeg gikk på skolen hadde vi en "foliemaskin." Da koblet vi bare til macen og vips...etter litt triksing, fikk vi ut akkurat de motivene vi ville. Og folie i all slags farge. I miss it ;) Her blir det fugler over sengen etterhvert. Det har jeg ønsket meg lenge!

BlandetLoft sa...

Jeg har så få tomme vegger, at jeg tror ikke jeg skal henge meg på stickers bølgen.. Så kjekt å lese at tv besøket gikk fint :-) Jeg vil gjerne se det på nett, send gjerne linken til meg om du vil, når du har sett det :-)
Høst-klemmer fra en travel jente.

lillebille sa...

De fuglebur-wallstickersene var kjempetøffe!
Ønsker meg rene hvite vegger (ikke teit struktur tapet og ekkelt brystpanel...) - så kunne jeg hatt morsomme wallstickers jeg også...
Furte, furte og grønn av misunnelse. Det er jeg forresten på hjemmet ditt også! Og de kule uglene dine... Når finansen kommer litt mer på plass (dvs når jeg er ferdig med skole og kan få meg en jobb med en fet lønn.... )så vil jeg ha XL-ugler også. De har jeg falt fullstendig for...

Onsdagsklem fra meg :o)

Mrs. Monday sa...

Tusen takk for nyttige symaskin-tips på bloggen min! Jeg er ivrig etter å få kjøpt en maskin og satt i gang :)

Ha en fin kveld!
Miss Monday

Datt sa...

Så mange kule! Jeg digger den andre der, en venninne har en lignende på veggen bak doen! Kuuult! :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.