søndag 18. oktober 2009

Tv-Adressa hjemme hos meg!

Mandag i denne uka var et tv-team fra Tv-Adressa på besøk hjemme hos meg og filmet og intervjuet meg som sikkert noen har fått med seg. Reportasjen ble send på tv på onsdag, men siden vi har parabol hjemme, og ikke kabel, får vi ikke inn lokal-tv...og jeg har altså ikke fått sett reportasjen selv før i dag! Gjett om jeg har vært sprekk-ferdig av nysgjerrighet..hehe..

Men nå ligger den altså ute på nett-tv, og for de som har lyst å kikke kan dere gå inn her:


Hva syns dere??

20 kommentarer:

Anonym sa...

Artig å se reportasjen! Jeg bodde i nabogården for noen år siden - men leiligheta var ikke på langt nær så stilig som deres;)

IfraLahell sa...

Og jeg som trodde du var vaskeekte trønder da...hihi. SÅ feil kan man ta Kristine. Ellers så var du akkurat like blid som jeg har sett for meg. Leiligheten var enda finere på film. Digger de. Den lille dukkevognen på loftet var herlig. Og uglene kom til sin rett. Kjempe fin reportasje!

Mange søndagsklemmer

BlandetLoft sa...

Åh såå gøyt :D Det var jo en fin reportasje jo, og du kledde å være på skjermen (i dette tilfelle data-skjermen) hihi, blid og fin :-)
Leiligheten deres er smæshing, bare rå fin! Arti å se den "live", den ble litt mer hjemmekoselig på film enn bare bilder. Det ble liksom litt stemning med.
Klem fra meg

Hyttehuset sa...

Så kult de har det i heimen dykkar. Og for ein fin reportasje. Mange fine detaljar. Eit innlegg å vere stolt av. Men er du frå Jæren?

Brigg sa...

så kjekt å se!!:-)

Datt sa...

Sååå søt du er live! ;) Mr. Nelson også da! :) Og det var gøy å få se leiligheta di på film, ser helehet den, og blir bare mer og mer impoert! <3

Marianne sa...

Hei!!
Jeg har gledet meg til å se fra deres vakre hjem!! =) SUPERfint!!! Digger Mr. Nelson! Skulle møtt vofsen min, hehe!
Uglen passet godt inn i sofaen =D
Ha en Good SØndag!!
Hilsen M

Anonym sa...

Kjempefin reportasje!! Drømmebolig:-)

Helen sa...

Flott repotasje, og kjekt å se en leilighet som ikke er lik alle andres.
Likte godt lampettene i stuen, mormor hadde slike, herlige minner.
Ha en herlig kveld, og takk for titten.

lillebille sa...

Hei Kristine,

Så gøy å se, både deg og leiligheten din "live". Kjempefin repotasje og kjempesøt Mr. Nelson!

Stor søndagsklem til deg :o)

Kvirrevitt sa...

Moro, moro! Fin reportasje, og gøy å se deg! Og takk for boksen forresten - kom trygt og ikkebulkete frem:)

Vibeke sa...

Dette var gøy å se Kristine, me like!!!:)

God uke til deg,
klemmer

Hege - BOLIGglede sa...

Moro å se! Dere har vært flinke:)

God ukestart til deg..:)

Minmill sa...

Heisann. Jeg skulle prøve å se på tv-snutten, men pc-en min har sikkert en begrensning på dette. Så synd, jeg som hadde så lyst til å se deg på tv. Jeg får se om jeg kan få lånt meg en pc som kan vise dette.

Janne sa...

Knall, Kristine!
Artig å se det "live", ikke bare bilder. Absolutt verd deltagelsen i hjem-serien:)
Klem, Janne

irina sa...

lekkert...du gjorde deg bra på tv ..og leiligheten !!

Klem

Maria sa...

Så morro! :) Jeg ble litt overrasket over dialekten - hadde jo sett for meg at du var trønder. Så morsomt å se hvor feil man kan ta.
Liker leiligheten deres. Vi har bare helt hvite vegger og veldig "sterilt", men det er rett og slett bare latskap. Ting tar tid. Jeg og min søster flyttet inn i juni i fjor, og vi har f.eks fremdeles bare ett bilde på veggen. Huntonittplater - det er noe dritt. Men neste prosjekt er fargerike puter i sofaen. Har sånn halvveis håp om å få meg et renoveringsklart hus og kose meg i snart... Men vi får se. :)

La luz del norte sa...

Så flott! Ser ut som dere har det veldig fint! :)

Rafael Omár Martini sa...

Utrolig, flotte fine å innspirerende klær å utrolig flott bolig pynt ''håper jeg for se mer av det''

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.