søndag 1. november 2009

FANTASTISK loppmarked!

På vei til Sverige i helga var vi innom et fantastisk loppemarked!
Bilen ble rett og slett full før vi hadde kommet oss over grensa..men det var ikke så farlig når bilen var fyllt opp av herlige skatter fra et skikkelig bra loppemarked!


Et lite oversiktsbilde av noen av godsakene!

Så et lite utvalg fra godsakene:

Flere flotte fat fra Stavanger flint, Figgjo og Egersund fayance...Var ikke dette kaffeserviset bare herlig? Herlige farger, og nesten komplett til 12 stk!!

Fikk med meg litt påfyll til stoff-samlingen min og ;-)

Sjekk den morsomme tallerkenen fra Figgjo flint..

Den er Turid-design, og jeg fikk med meg 5 stk!!

Ikke mindre enn 5 av de nydelige vasene i hvitt opalglass!Noen stilige vesker måtte jeg og slenge over skulderen og ta med meg...


Som dere skjønner, det var en fantastisk bra loppemarked..og det var litt utenfor Trondheim og, så følte ikke jeg måtte kjempe meg frem mellom bordene..litt herlig.

Noe annet morsomt som skjedde mens jeg stod og voktet over kaffeserviset (som jeg måtte ha samboer-hjelp for å få med meg), var at en fremmed dame kom bort til meg og spurte om det var meg hun hadde sett på tv!!! haha..jeg ble litt paff, men joda..jeg måtte jo innrømme at det var meg ;-) Hun var så hyggelig, og vi ble stående der og snakke litt om loppemarkeder og auksjoner mens jeg skulte forsiktig på kaffeserviset "mitt" samtidig som jeg strakte hals etter samboeren...

Til slutt måtte jeg gi opp vaktholdet og dra for å finne han..Han fant jeg med hodet ned i en hel kasse med retro-tapeter som han hadde fått prutet ned i pris! Heldigvis var serviset mitt enda der når jeg fikk han meg meg opp i 2. etasjen igjen...phewww!

Og for de som lurer på hvordan spa-oppholdet var...jo, det var helt HIMMELSK!! nydelig med litt luksus i hverdagen..på vei hjem over igjen idag tok vi oss tid til litt "harry-handel" og fikk heldigvis plass til noen brett med pepsi, smågodt og litt bacon i den nokså fulle bilen.

Nå venter sofakos med svensk smågodt og "Skal vi danse" i reprise!

11 kommentarer:

Camilla sa...

åå, så kjekt da!! :-) Det er så bra at det faktisk finnes sånne loppiser og :)

BlandetLoft sa...

OI, kjøpte du alt dette? Hihi. Morro! og FEM slike vaser? Jeg er sjokkert :D Så gøy daaa!!

Datt sa...

Velkommen hjem kjære kjendis-venne!! ;)

Steiki, så mye bra du har fått med deg på loppemarked, tydelig at det der ikke var her i byen ja!! :P

Frk. Fosli sa...

Herlige funn!! Har noen lopper spredt utover bordet i kveld jeg også, men det er mer av den sorten som skal ha seg en makeover før de skal skinne :)
Morsomt å ramle inn hit igjen, jeg har vært her før men det er lenge siden. Jeg digga den shop'en din, så nå må jeg nok følge med litt oftere! Ha en strålende søndagskveld! :)

lillebille sa...

Så herlig med et loppemarked som har skikkelige ting og ikke bare søppel som er overpriset da!
Må si du fikk med deg MYE hjem!
Heldiggrisen :o)

lillebille sa...

Og da mener jeg selvfølgelig MYE FINT!!! :o)))

(eddas) sa...

Så gøy da:)
Finne så mye fint på et loppemarked en ikke regnet med:)
ha en fin dag
klemmer edda

Fjasevas Huset sa...

mye godsaker du har fått tak i der ja. de vasene har jeg sååå lyst på. jeg er på jakt etter likedans:-)

Janne sa...

Hvor mye måtte du gi for vasene i opalglass? Regner med de var billigere i Sverige enn hva de er i Norge uansett men. Og hva heter de?

nips&tips sa...

Glad i loppemarked?

Få med deg hvor og når det skjer:

http://www.facebook.com/nipsogtips

Velg "liker", så går du ikke glipp av noe :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.