søndag 22. november 2009

Forandring fryder!

I helga har jeg "ommøblert litt", på nips og naps! Leiligheten vår er sånn at det ikke finnes noen andre løsninger å gjøre med møblene, de må egentlig stå som de står for at alt skal få plass...og når jeg da bare MÅ ha litt forandringer, er det nipset som må flyttes litt på!

Og fornøyd ble jeg og med den nye "looken"..

Sånn ser det nå ut på hylla mi over tven...Her har jeg blitt litt inspirert fra en ny blogg jeg har oppdaget, ei utrolig flink jente som heter Ida Susanne...besøk bloggen hennes om du og vil kikke!


Så har jeg spandert på meg selveste Picasso på teakskapet i sofahjørnet...I tillegg har denne lampefoten blitt sprayet hvit, mens den store hjorten min har fått selskap av lille Bambi!
Og litt nytt på sølvplett-brettet som står på spisebordet! Den fine gamle sukkerbit-skåla er fra Egersund Fayance (stoltheten til min kjære hjemby..) og oppi står teskjeer i sølv som jeg har fått i gave fra min bestemor når hun levde. Kjekt å kunne ha fremme syns jeg.

Over tyrefekter-bildet ser det nå sånn ut:Litt småforandringer gjør susen!! Ha en fin-fin søndag alle sammen :-)

5 kommentarer:

La luz del norte sa...

Mini-mini-uglene er jo supersøte! Kommer innom butikken mot neste helg! Ha en fin søndag du også!

Sukkertøy for øyet sa...

åå! SÅ utrolig koselig Kristine! Dette var en blogg som varmet en fersk bloggers hjerte!Forandring fryder! Kjempe spennende kombinasjoner og kontraster. Takk for at du lot deg inpirere av bloggen min, setter jeg super pris på!
Ha en feiende flott uglesøndag;)
Klem Ida Susanne

IfraLahell sa...

Forandring fryder ;) Kult med Mr Nelson i ramme. Klart han må få hedersplassen! Det er sjeldent jeg flytter om på møbler her og, er som oftest nipsen som må "gjennomgå." På rommet til Thelma hender det at jeg flytter litt for der er møblene så små ;)

Herlige de nye uglene dine. Som ganske nybakt mor vet jeg at det trengs mer kul vogn pynt så sats på det ;) Akkurat nå blir alt sånt noe bare puttet i munnen, av lillemor, så jeg må nok vente med å kjøpe en til neste mann ;)

Ha en super fin søndag.

KLem

Datt sa...

Så lekkert på den hylla over tv'n!! Og den lille bambien var jo bare verdens søteste da! <3

(eddas) sa...

Det ble jo riktig så fint...koselig med bestemors sølvskjeer...fint og ha fremme:)
ha en fin uke
klemmer edda