torsdag 19. november 2009

Julegodt!


Barrieren er brutt!!!

Årets første juleinnlegg hos Urban Retro er et faktum ;-)

Var innom Kremmerhuset en liten tur i går rett før stengetid for en liten titt. Kan dessverre ikke si jeg ble overimponert over julepynt utvalget..syns rett og slett det var noe kjedelig...!? Selvfølgelig hadde de noe fint, men kjente ingen umiddelbar kjøpetrang eller kjente julelys ble tent i øynene. Men det er kanskje litt tidlig ennå?

Men, noe fint hadde de da. Og denne herlige "julegodt"-skåla kjøpte jeg med hjem. Ingen tvil om hva den skal brukes til de nærmeste ukene! Jula er litt fritt-frem for meg når det gjelder godis :-DNoen der ute som har tips til meg hvor jeg bør dra for å finne julepynt som kan falle i smak hos meg?

9 kommentarer:

RA/finetingtingeling sa...

LETT! Du kommer til Stavanger, møter meg ved Domkirken og så tusler vi bort til fineste retrobutikken Harry Camping med massevis av hjemmelagde klær/gjenbrukt, duppeditter og gammeldags julepynt. Ligger i den fargerike gaten. Dagen avsluttes med café. You in? ;)

(eddas) sa...

Ja...det var det da...det spørs hva du er på utkikk etter det:)
Ha en fin dag
klemmer edda

Sukkertøy for øyet sa...

Hei du: )
Jeg var innom Home & Cottage her om dagen, der hadde de en masse små "duppeditter" og gøy til julepyntingen! Ålens har også noen spennende saker for den litt mer kresne typen kanskje! Og faktisk KID hadde noen skjønne saker til julepyntinga til en meget billig penge: ) Ha med en venn, få - 40%! Gjør som meg, kommer til butikken alene, peker ut en annen person som er alene, gå bort til denne personen og spør: "Hei, vil du være vennen min"? (eller ha med en venn*ler*) Lykke til: )
Hilsen Ida

Spunk og boblemukk sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Spunk og boblemukk sa...

Hehe, gjorde noe feil slik at jeg slettet den forrige kommentaren. Lenge siden jeg har vært innom her og titta nå. Ser du har åpna butikk. Sammen med noen andre? Har ikke vært på Merkursenteret på lenge, men må ta meg en tur innom neste gang jeg er i byen. Kjempestilige ugler du har sydd!

Janne sa...

Har du vært innom Åhlens, Cornelias hus og Indiska da..? Har du sikkert, men det er mine tips;) Selv om jeg ikke har rukket å sjekket utvalget selv ennå, men jeg skal SNART! Men så holdt jeg på å kjøpe hele Kremmerhuset også jeg da, syntes de hadde SÅ mye fint! Så vi ser kanskje etter ulike ting, hihi;)
Men skåla di var søt da! Julegodis...mmmmm:)

Kardemomme sa...

Ta en tur til Køben...Du blir garantert inspirert ;)
Jeg er enig med deg i at utvalget på kremmerhuset ikke var det helt store ennå..Jeg var innom og kjøpte noen fine servietter men fant eller ingenting av interesse..
Søstrene Grenes plsier å ha mye fint men jeg har ikke rukket å titte innom der de siste par ukene så jeg vet ikke om det er det helt store juleutvalget der ennå..
Ha en fortsatt fin kveld :))

IngJoh sa...

Du Kristine, angående jul og retro da, så har jeg alså i ÅREVIS lett etter de koselige gamle gode juletrelysene som hadde forskjellige farger på pærene! Men enda ikke fått tak i de, så om du skulle komme over noen så må du love å kjøpe de for meg!

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.