tirsdag 3. november 2009

Liten utlodning hos meg!

I går startet jeg med årets julegave-produksjon! Det blir mye hjemmelaget i år, men det tror jeg blir bra.

I min iver i går klarte jeg å glemme fliselin (sånn det skrives eller?) i min første lille pengepung...og derfor er den litt "løs"...så herved lodder jeg altså ut en litt løs, liten pengepung til mine blogglesere!

Har du lyst å være med i trekningen så vil jeg gjerne at du legger igjen en kommentar og svarer på følgende 2 spørsmål:
1. Hva liker du med bloggen min?
2. Er du en "jevnlig" besøker?
Er litt nysgjerrig på leserne mine, så da benytter jeg denne anledningen ;)
Jeg trekker en vinner mot slutten av uka!
Og så har jeg en bloggvenninne som hadde ønske om et mini-handlenett! Snille Datt mente på at hun hadde så liten leilighet at hun måtte ha et mini-nett!! Haha...du er morsom ja ;) Men, jeg har oppfyllt ønsket, og 1 stk lite handlenett ble ferdigsydd til deg i går. Kom og hent!!!!

Skulle det være noen andre der ute som har "spesielle" ønsker når det gjelder ugler, puter, handlenett, pengepunger o.l. så send meg en mail og vi blir enige :-)

Da er det bare å skrive i vei i kommentarfeltet for å være med i trekningen av pengepungen!!!

18 kommentarer:

BlandetLoft sa...

Jeg liker din blogg fordi den er seg selv! og du har så mange fine ting å blogge om. Sprudlende og gøye ting. DET liker jeg. Og ja, selvfølgelig er jeg en fast leser av bloggen din, jeg går ikke inn i blogg-andia uten å besøke deg :D Hihi

Klem fra meg!

Helen sa...

Heisann jeg besøker din blogg jevnligt og liker bloggen din fordi du har slikt mangfold.

Ta deg gjerne en tur innom min blogg også - har mange konkurranser der.
Ha en fin dag.
Hilsen Helen

Fjasevas Huset sa...

Hei. Jeg vil gjerne kjøpe 2 av vasene:-) kan jeg bare sende deg en Mail og avtale:-)?
Så hiver jeg meg m på giveawayen. Er dagelig innom deg for du har masse inspirerende tips og ideer. Likte godt skjørtet du sydde selv. Flinkis:-)
ha en strålende dag!

moa sa...

hei -
liker og lese bloggen din fordi den er fin, morsom & med variert innhold!
dessuten elsker jeg koppen jeg kjøpte av deg :0)
ønsker deg en fin tirsdag -
moaklem

Datt sa...

1. Fordi du har så personlig stil som skinner så herlig gjennom her inne! Også er du så flink, viser frem så mye fint, jeg blir jo så inspirert! :D
2. Veldig jevnlig! ;)

YAY, den ble suuupersøt!! :D Åh, som jeg gleder meg til å hente! Hvor mye skylder jeg deg nå? Jeg vil gjerne hente i morgen jeg...? I lunsjen eller når jeg er på vei gjennom byen etter jobb...?

Creative By Helena sa...

1. Fordi du har en så herlig blandet stil av moderne "rent" og retro. Og jeg elsker å titte på alle loppefunnene dine;-)
2. Jeg er en følger av bloggen , så jeg besøker deg støtt og stadig ;-)

Ha en strålende uke;-)

Marie sa...

1. Jeg liker bloggen din fordi du har en fin header (som er det første man ser når man titter innom) også digger jeg blandingen av nytt og gammelt!
2. Jeg er jevnlig innom. Ikke ukentlig, men jevnlig :-)
Klem fra M

Rebecca sa...

Ahh, jeg liker deg fordi du er så kreativ, sprudlende og positiv. Du viser masse av det du SELV driver med og ikke bare hva alle andre har gjort og blader du leser. Og det at du gir slik av deg selv synes jeg er kjempeinspirerende! Derfor leser jeg bloggen din fortløpende, et selvsagt og vel ønsket medlem av den utvalgte og strengt bestemte bloglovin-listen min :)

Klem, Rebecca :)

Marianne sa...

Så gøy!!
Ja, jeg liker bloggen din fordi jeg digger stilen du har!! Synes måten dere har pusset opp og innredet leiligheten er helt unik! fantastisk kombinasjon av gamle og nye ting, humor og farger. Elsker å se alle loppisfunn! Alt i alt er jeg innom nesten hver dag for inspirasjon som gir mange gode ideer =) ha en fortsatt god dag! Hilsen M

Datt sa...

Hva med torsdag? ;)

g u r o sa...

Hei! :) Eg er også innom her kvar gong du har lagt ut noko nytt! Du skriv på ein god og personlig måte, slik at det er kjekt å lese, samtidig som du viser fram inspirerande ting og tang! Likar så godt det du syr! Enkle og fine prosjekt! :)

La luz del norte sa...

Haha! Du er søt - og det er Datt også! Jeg er i kalde Oslo og jobber... Hm. Vil gjerne være med på utlodning:
1: Jeg liker stilen din. Du har mange flotte løsninger og jeg liker så godt hvordan du og samboeren har utnyttet leiligheten deres. I tillegg er det morsomt å se alt du lager og det du finner på loppis og bruktbutikker. Og så elsker jeg flamingo-puta! Rett og slett superfin!!!! :)

2: Ja, jeg følger med jevnlig på bloggen og blogshoppen!

Ha en super kveld. God natt, drøm søtt!

Sol-klem fra kalde Oslo

IngJoh sa...

Jeg liker bloggen din fordi den er annerledes. Andre interiørblogger man ser i dag, de er helt like. Alle kjøper ib laursen og co.Du får meg til å tenke litt annerledes!Og du kjøper ting og pynter med fordi du liker de ikke fordi det er "in". Derfor liker jeg den s godt.Er innom titt og ofte her å ser. Det er så fargerikt ikke minst, her :-)

IfraLahell sa...

Jeg er ihvertfall en daglig leser ;) Jeg digger bloggen din, leiligheten deres, Mr Nelson, de fine uglene og måten du skriver på! Alltid koselig å komme på besøk til deg.

Her daler snøen ned og vinteren ser ut til å ha kommet for fullt! fant masse fint på loppis nå i helgen. Et spisebord...i furu av alle ting. Har malt det hvitt og lutet bordplaten. Tror det blir bra ;)

Ha en super fin kveld.
Klem

IfraLahell sa...

Veldig fint rødt innlegg også Kristine ;) Synes det var noe jeg glemte å skrive i stad skjønner du! Jeg likte den fine teksten om den røde fargen!!

Mina sa...

Her blir det også hjemmelagede julegaver i år. Det slo an ifjor, så da prøver jeg å gjenta suksessen i år igjen:) Jeg synes jo selv det er veldig hyggelig å få noe hjemmelaget, og som det er lagt tanker og kjærlighet bak.

Du vet at jeg ELSKER stilen din, derfor liker jeg også veldig godt bloggen din!!:) Den har personlighet, sjarm og mengder med inspirasjon!

Og, JA, jeg er fast leser!:)

Klem fra Mina:)

Merete sa...

Håper ikke jeg er for sent ute! Jeg synes pengepungen var helskjønn!!

Jeg leser bloggen jevnlig og liker den fordi den er så inspirerende, fargerik og full av gode ideer. Må alltid innom her når jeg tar bloggrunden.

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.