fredag 20. november 2009

Mini-mini Ugler


Mulig det begynner å bli litt mye ugler nå syns noen...hehe.. siste nytt er nemlig mini-mini ugler!!Mulig jeg har fått ugleinfluensa? hmm..nei, det kan det ikke være! Jeg er nok heller bare bitt av uglebasillen! Fort gjort å bli hekta...det skjønner dere vel? Ugler kan jo være så søte. I alle fall de som kommer i turkis, rosa og grønn ;)Disse laget jeg i går, og på kvelden var jeg på plass i butikken og hang dem opp...
Hva skal man gjøre med disse tenker kanskje noen?
Vel, de er veldig brukervennlige, bare fantasien som setter grenser...

kan henges på barnevogn...
henges på juletreet for litt utradisjonell julepynt..
henges på en liten knagg på en liten hylle..
heng den på speilet ditt å bli glad hver gang du ser den lille uglen..
heng den i bakspeilet i bilen din..
heng den på nattbordslampa di...
Men andre ord; hvor dere enn måtte føle for!

Det er og nye mini-ugler å finne i eplabutikken  min, ta en titt innom for å se mer!

P.S. Husker dere skåla med julegodt jeg viste dere i innlegget under. Vel, den inneholder ikke mer sjokolade..og nei, det er hverken meg eller samboer som har kost seg med den. Men, familiens tredje medlem; MR. Nelson!!

Da vi gikk uvitende på jobb igår, hadde den lille rakkeren lagt en plan...han hadde nok både luktet og sett denne store skåla med innholdet som gjorde både mor og far i huset salige i blikket og full av godlyder når vi smakte på det. Og hadde nok bestemt seg for at det der, det skulle han og ha!

Resultatet av det var at vi kom inn døra etter jobb i går ble vi møtt av flere "dammer" (unnskyld om dette blir litt ekkelt for noen...) med oppkast..og det var brunt..vi skjønte ikke noe..var han syk? etter å ha skrudd på lyset og kikket rundt i hele leilighet oppdaget vi etterhvert at julegodt-skåla var tom, og sannelig luktet det ikke sjokolade...jaja! han virker til å være noenlunde tilbake i go'form..men jeg hadde ikke så lyst å sjokolade selv i går, som dere kanskje skjønner...

Huff! God helg...med eller uten sjokolade ;-)

12 kommentarer:

(eddas) sa...

Hei....
søte ugler du lager...jeg har laget meg øredobber med ugler...skal vise de på bloggen min litt senere:)
Du er så heldig som får gå på utstillingen og sett bordet til Irina....du får ta masse bilder og vise på bloggen:)
Ha en flott helg
klemmer edda (elin)

RA/finetingtingeling sa...

Hehe, fine Nelson! Alle må få, som Valen sier! ;) Miniatyruglene va herlige, du e så flink du! :)

PS: Hunden til en kompis slukte en gang HEEELE vaffelfatet som stod på bordet i hagen mens me va inne etter saft. Hehe.

Sukkertøy for øyet sa...

Man kan aldri få nok av uglene dine!! De er fantastiske, blir veldig glad hver gang jeg ser en! Har satt opp uglene dine på ønskelisten min (som er levert til min mann*ler*) til jul, så da er det bare å krysse fingrene for at jeg finner en ugle under juletreet iår: )
Ha en fin dag!

citten sa...

Disse ble da også riktig så lekre!
Og du har rett, de passer overalt :)

Janne sa...

Huff, stakkars vofsen...
Supersøte ugler, forresten! Mosen plukket jeg selv i marka forrige helg. Masse å ta av, så fort deg før snøen kommer;) Ingen fare ennå da, med regnværet som ser ut til å ha inntatt byen.. Bare en uke til advent nå, så lov å forberede litt;) Ha en god helg!
Klem fra meg

ralfefarfars paradis sa...

Så søte ugler- dette tar jo helt av;) Jeg var inne på merkursentret på onsdag og da så jeg at uglene dine hang så pent og pyntelig på rad;)Stakkars Nelson- jeg har hørt at hunder kan bli skikkelig syke av sjokolade- men det skjønte vel ikke han før det var alt for sent..regner med at skåla er fylt opp igjen nå da;) Håper du får en fin helg!
Og den grønnfargen er veldig fin- jeg kunne tenkt meg den på soverommet selv- skikkelgi sval og fin.

Maya: sa...

Hihi, han fikk vel litt som fortjent den lille rakkeren:D
Knallfine ugler! Itnå ugler i mosen der nei, tjihi

Maya

Glede sa...

Hei! Oi, noen slike kunne jeg gjerne tenkt meg. Var innom epla for å se, men fant dem ikke. Betyr det at de er solgt? :)

Glede sa...

Hei! Jeg kommer til Trondheim en helg før jul, så da tenker jeg at jeg kommer innom butikken! Må jo bare få med meg det, selv om listen over to do`s er laaang! :) Ha en fin søndag.

Christine sa...

åh, de her var kjempesøte :D kjøpte en sånn liten ugle på accessorize for en stund tilbake, men må ærlig innrømme at dine var myeee finere :D alltid gøy med hjemmelaget!

Anonym sa...

Er disse uglene egentlig ditt design? Jeg drar regelmessig til Nederland, og uglene dine er til forveksling kliss like designkjeden Hema sine ugler.
Enten har du latt deg påvirke litt i overkant mye, ellers bør du sende Hema en liten regning for at de har stjelt ditt design...

Se feks www.hema.nl

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.