søndag 15. november 2009

Mini-ugler

I dag har det kommet mini-ugler til verden på sy-hemsen!
Disse er ca 15 cm i høyden, og er perfekte små dekorasjoner hvor det måtte passe.
For å få frem størrelsen litt bedre på bildene fotograferte jeg uglene sammen med de gule figgjo-koppene på mine!


Gleder meg til å få de på plass i butikken på Merkursenteret, Pryd Pop-up. Jeg tenkte ta 120,- pr mini ugle...I morgen ettermiddag skal de være på plass klar til å få nye hjem :-)

I går var jeg altså på jobb i butikken selv. Det var kjempekjekt! På fredagskvelden gledet jeg meg faktisk til å gå på jobb på lørdagen..da vet du at det er en bra jobb ;-)

Hadde med meg symaskinen, og selv om det var masse folk innom fikk jeg sydd 4 ugler i løpet av dagen!
Noen kjente var innom, og det var bare rett og slett kjempekos å snakke med alle de hyggelige menneskene som hadde bare godord å si om butikken og det vi selger der! Gleder meg allerede til neste gang....

En liten update på urbanretroshopen; den er under utviklingen, til å forhåpentligvis bli en ordentlig nettbutikk! Vi har nemlig utrolig mye fint på lager som fortjener er skikkelig nettbutikk! Gled dere :-)

19 kommentarer:

Camilla sa...

Så fine de var!! :-)

Anka sa...

Disse er jo bare til å bli i godt hunør av! SUUUPER NUSSELIGE:)

Janne sa...

De var superkule, Kristine!
Jeg som var i byen i går, men glemte helt å gå innom...:( Var så travel med julegaveshoppingen...glad dere er der en god stund til:)

citten sa...

Stilige!
Likte størrelsen på disse, og det var en helt greit pris - iallefall ikke for dyrt!

BlandetLoft sa...

Åh så søte!!
Så ned i innleggene under her
så fint det ser ut, stilt opp og greier. den lille "butikken":-)
Håper du koser deg med det.
Klem

Huset på Planen sa...

SÅ utrolig søte! Så flink du er. :)

Ingrid Riddervold sa...

Ikke noe i veien på effektiviteten din må jeg si! Koste meg også på lørdag! Miniuklene var råsøte :-D

Kristine Dall sa...

Hihi. Så nette de var! :)

La luz del norte sa...

Hei!

Så søte ugler! Kult å høre at det gikk fint i butikken. Stikker nok innom når jeg er back in town!

Ha en fin uke!

Solrosa

La luz del norte sa...

Hei!

Så søte ugler! Kult å høre at det gikk fint i butikken. Stikker nok innom når jeg er back in town!

Ha en fin uke!

Solrosa

tempo.dk sa...

Hvor er de bare fine. Jeg tænkte på, hvordan det går med dig i butikken (lidt mærkeligt - jeg ved det, siden jeg ikke kender dig), men det lyder jo til at gå fint. Det er sjovt at sælge. Skal selv på julemarked næste weekend. Ha en fin uge. Hilsen tempo-Bente

Lotten sa...

Åhh så fina dom var!

Datt sa...

Miniugner! Knallide! FlinkeKristine altså :D

Ellen Marie Albertsen sa...

Var innom Mercursenteret idag og sjekket ut butikken vettu! ;) (kjæresten driver Briz i 3.etg.)
Og det overrasket meg skikkelig for det var jo så mye fint<3
Julegaveinspirasjon på G:))

Ninas Drops sa...

Neimen så nudelige...såååå søte...
I like a lot=)
Drops

Rebecca sa...

Flinkis altså, skulle ønske jeg bodde i byen din så jeg kunne kommet innom og tatt en titt på butikken, det høres kjempeflott ut!
Kjempeflott er også pungen som allerede blir brukt i vesken min, for en flott ting å komme hjem fra helgeferie til! Takk takk :)
Ha en fin uke :)

Rarerina sa...

Så fine ugler Kristine! Tror jeg skal bestille meg en liten en. Så spennende med butikk, ønsker deg masse lykke til. Er forresten i blogverden nå, og lampa jeg kjøpte fra deg ligger ute på bilde der også.
Kommer tilbake til uglebestilling-om du har flere igjen. Hei og hå!

kuraikyo sa...

wooow så utrolig søte de er!! :D

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.