torsdag 12. november 2009

Pryd Pop-up åpner fredag kl 11!

I morgen kl 11:00 åpner Pryd Pop-up på Merkursenteret i Trondheim! Og gjett om jeg er spent!

De siste dagene har vært ganske så travle..det er ikke bare-bare å åpne butikk har jeg skjønt ;-) Vi har fått låne møbler fra Fretex, skikkelig herlig retrostil, skikkelig i min gate!

Jeg har fått rigget opp mitt eget lille "område", og sånn ser det ut....
Litt smakebiter fra resten av butikken...Det er utrolig mye fint i butikken...alt fra sovemasker, luer, toalettvesker, smykker, ringer, armbånd, ugler, julestrømper, kartonglommebøker +++

Ta turen innom sjekk utvalget selv!
Jeg satser på å få med meg den store åpningen i morgen i lunsjen min..og så skal jeg være på jobb i butikken på lørdag fra 11-18, og da håper jeg kanskje noen "kjente" tar turen innom?

Nå skal en sliten "butikkdriver" ta kvelden! Om jeg får sove da...er spent på morgendagen!!

17 kommentarer:

ESMERALDAS HJERTE sa...

!!!!!:):):)

Det hjørnet var LEKKERT kjære venn!! Må prøve å ta turen innom og hilse på på lørdag, lykke-lykke til!!!

nattaklem

Camilla sa...

sååå kult! masse lykke til!!! bor dessverre litt for langt unna!! i hvilket program lager du collagene dine?

klem camilla

tempo.dk sa...

Held og lykke med butikken. Du har jo noget fint at sælge, så skal det nok gå

Unknown sa...

ÅHH... her skulle jeg vært!
Ønsker deg all lykke med butikken og et STRÅLENDE salg!

:) fra meg

Fruen sa...

Det ser godt nok skønt ud.. Det kunne jeg godt have brugt lidt af.. :)

Lindus sa...

oi, det hadde vært artig å stikke innom der!! men det blir nok litt langt å kjøre ;) lykke til, det hjørne va bare super-lekkert!!
-Lindus

Datt sa...

Ah, så spennende!! Jeg kommer i alle fall en tur innom på lørdag! :D

Minmill sa...

Så gøy at du kunne bruke oppskriften på blogglayout. Det er jo gøy når mange oppdager det, og finner ut hvor lett det er. Takk for hyggelig omtale på din blogg. Det varmer... Lykke til med salget og butikken. Ser utrolig spennende ut, og jeg skjønner det må være tidkrevende og starte opp. Håper vi får høre hvordan det går etterhvert. Klem Minmill

Ninas Drops sa...

Så spennende=)

Også såå mye lekkert du har laget..
Lykke til.
Klem
Drops

IfraLahell sa...

SÅ KULT ;) Har vært inne og lest her i det siste, men er så knappt med tid her også ,så har ikke fått sagt Grattis, grattis. Så utrolig kult. Hvordan var åpningen? Var det mange ugler som blafret avgårde til nye hjem?Har dere nettbutikk også?

Den nye uglerasen din var kjempe nydelig.Kanskje uglen til Thelma må få seg en uglevenn etterhvert...!
Her er det rødvin og godis og Tv kveld.

Håper du har hatt en super lørdag.
Mange klemmer IfraLahell

Glede sa...

Oi, hit må jeg ser jeg! Spennende. Lykke til!

Kamilla sa...

Lykke til :D

Men du, for oss som bor andre steder enn i Trondheim.. Har du tenkt på en nettbutikk også? :D Selge ting via bloggen for eksempel

lillebille sa...

Ååååå.... Så utrolig kult! Og så utrolig kjipt at Trondheim ligger så langt unna... Skulle gjerne tatt meg en tur innom altså, men det får bli ved en senere anledning.
Håper det har gått bra så langt og tvi tvi videre!!!

Søndagsklem :o))))

Kristine sa...

Til Kamilla: jeg har solgt en del gjennom bloggen ja..og så har jeg jo www.urbanretroshop.org, hvor jeg har lagt ut en del. Men en ny nettbutikkløsning er på vei, og da blir det mulighet for å kjøpe gjennom den. Ellers sender jeg gjerne til deg om du ser noe av det jeg har sydd som du ønsker å kjøpe. Bare send meg en mail!

Maria sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Maria sa...

Åj! Jeg kunne tenkt meg den der sovemasken i burberry-ish stoff. Det kommer ikke tilfeldigvis en sånn i nettbutikken din etterhvert?
Det er litt langt å reise helt til Trondheim... :(

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.