mandag 30. november 2009

Svenske juleblader!

I dag har jeg vært på Narvesen og kjøpt svenske juleblader...tittet litt i både norske og andre utenlandske, men det var altså disse to svenske som jeg gikk for til slutt...Gleder meg til å dykke ned i dem og få masse inspirasjon!!
Kjenner en snikende julefølelse ta plass....HERLIG!

Må og vise dere noen "julekuler" jeg kjøpte på Indiska i dag...Søte eller hva? Morsomt med noe litt uten-om-det-vanlige julepynt! Og ikke kom å fortell meg at
en kamel, en søt kalkun og en nydelig sommerfulg ikke er den mest naturlige trioen til å henge på reinsdyrhornet mitt!!??

9 kommentarer:

BlandetLoft sa...

Hihi, måtte le av den siste setningen der! :D Jeg synes det var fint jeg!
Ja jeg var å tittet på narvesen jeg og, men jeg klarte ikke kjøpe noe, selvom det var et blad jeg gjerne ville ha. men jeg får dårlig samvittighet hvis jeg kjøper noe "unyttig".. og ja.. det er vel litt unyttig ;P (selvom jeg til tider kjøper mye unyttig..)

Lindus sa...

Hei:)
HAr utfordret deg på siden min.. Hvis du har lyst og tid, ingen press! :)
Takk for all herlig inspirasjon, og fine interiør-tips!
Ha en fin kveld.
-Lindus:)

Kristine Dall sa...

Haha. Så det ble tur på Narvesen med 100 lappen din, ja!

De arkene har jeg kjøpt hos clas ohlson ;)

IfraLahell sa...

Kamel, kalkun...ja hele dyreslekta burde henge på reinsdyrhodet ditt ;) Ble kjempe morsomt og stemningsfullt. Her dumpet Bobedre ned i posten i dag, skal straks sette meg ned med det og et glass rødvin. Bare slappe av og kose meg med litt strikking også.

I morgen skal jeg ha "juleverksted" med en vennine, så da skal det lages pakkelapper, og julepynt ;)

KLem

Glede sa...

Hei du! Å, det er så mange fristende interiørblader. Blir så inspirert! Gleder meg til vi får et eget hus og jeg kan få gjort alt jeg har lyst til! ;)

Sukkertøy for øyet sa...

Kjempe morro!! Helt enkelt naturlig! Ikke noe å lure på engang*skratt* Synes det ble kjempe tøfft og veldig spennende mix av saker og ting! :)

irina sa...

Velkommen. Ta med deg Janne og kom !!

Hadde vært kjempekoslig !!

Husbyveien 5
7500 Stjørdal

Sukkertøy for øyet sa...

Takk for kommentar på amerikakofferten min! Jeg pusset den litt med fint sandpapir før jeg malte med oljemaling- 2 strøk. Ble så bra så, sitter på-sprekker ikke opp (noe som egentlig bare hadde vært fint*skratt)
Ha en fin dag:)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.