fredag 6. november 2009

Tikk-takk...tikk-takk....

Ja så var det fredag og plutselig helg igjen!! Er det ikke utrolig hvor fort tiden går...jeg syns ikke det er lenge siden vi hjemme hos oss var litt smådeppa fordi sommeren var over og samboeren sa; "ja, og nå er det snart jul"!! Jeg lo jo litt av det da..men akkurat nå føles det som om tiden siden sommeren har flydd, og plutselig er det jo snart jul...haha!

I dag viser jeg dere klokker designet og laget av en designer jeg ser veldig opp til. Denne designeren er utrolig flink til å se ting og muligheter som jeg selv ikke alltid ser. Designeren som har laget disse verkene er utrolig arbeidssom...og legger virkelig tid og krefter i alt han gjør..


Og tenk, jeg er så heldig å få dele bolig med denne flinke designeren ;-)
Nå har han laget mange klokker, utrolig stilige klokker...


Av morsomme og flotte talkerner har han tryllet frem urverk...Det skal sier at denne designeren er over snittet interessert i klokker...
Selv har han et eget "klokke-skrin" med små rom til alle sine armbåndsur..Og kanskje skulle han ønske at det var nettopp urmaker han hadde som utdannelse...

Han har i alle fall nå i første omgang laget hele 7 spesielle og unike veggklokker som passer seg både på kjøkken, på stua, på soverommet...ja, hvor man måtte ønske å henge en spesialdesignet unik klokke ;-)
Kanskje dette er julegaven til den som har alt? For disse klokkene finnes det bare èn av i hele verden..så du kan umulig misse da!
Legg igjen en kommentar eller send meg en mail om du skulle være interessert..så skal jeg videreformidle meldingen til denne fantastiske designeren!!
God fredag!!!
P.S. TUSEN TAKK for alle fine kommentarene som ble skrevet på forrige innlegg..jeg trekker en vinner i helga!

8 kommentarer:

Brigg sa...

så gøy!! jeg er også veldig glad i klokker. Klokker og lamper er noe av det fineste innen interiør. Interiør med mening. Har selv to klokkeprosjekt pågående, men ser jeg burde fått meg en bor som kan lage hull i glass...for dette var inspirerende!! flink mann du har!:-)

Datt sa...

Åh, så digg! Går det an å levere inn fat å få laga klokke av..? :D

Nå er jeg på plass i godstolen med X-Factor på tv'n, fredager er herliige :)

Takk igjen for premien og handelen, beklager at jeg prøvde å stikke fra uten å betale for meg, jeg var så strassa for at jeg ikke skulle holde deg igjen når du hadde det travelt, sååå falut!! :P
Men veldig koselig å møte deg da, og Mr. Nelsom også, han var jo eeenda kulere i virkeligheten! hvilken rase er han?

Fortsatt god fredag! :)

Glede sa...

Utrolig flotte klokker - for en ide! Sier som min venninne Datt, går det an å levere inn egne fat?

Ellen Marie Albertsen sa...

Oi, så kult!

BlandetLoft sa...

Wow, virkelig flotte jo!
Så flink han er, og for en god idè.
Ha en fin helg i deres flotte leilighet :-)

Merete sa...

Utrolig kule!! Det er en så god ide for å få en personlig og stilfull klokke. Heldige deg som bor sammen med designeren ;)

God helg!

EllenSand sa...

Utrolig fine klokker! :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.