tirsdag 17. november 2009

Ugleboden

I dag har jeg gjort som flere andre, åpnet en liten butikk på http://www.epla.no/  og jeg har kalt den for "Ugleboden"...hehe. Fornøyd med navnet ja ;-)

Her har jeg lagt ut et par ugler som jeg har sydd i kveld. Butikken på Merkursenteret er godt fyllt opp med uglene mine, så jeg måtte rett og slett sette meg ned å sy for å ha noen til å legge ut på epla. Syns det virker som et veldig bra konsept, så har lyst å teste det mens det enda er gratis å legge ut produkter. Med tanke på at klokken nå er 23:49 i skrivende stund kan man vel si at jeg rakk det akkurat...fristen for å legge ut gratis går nemlig ut om 10 minutter!!

Viser dere noen bilder av noen av uglene som ble til i kveld...

Besøk Ugleboden hos Epla for bilder av alle sammen og om du skulle ha lyst å handle ;-)

6 kommentarer:

La luz del norte sa...

Kjempefine!!!!

Minmill sa...

Så gøy at du benytter deg av Epla. Du er vel en av de jeg tenkte på når jeg oppdaget Epla selv. Jeg skal gå inn på ugleboden din å kikke, og reklamere litt for den for mine venner og kjente. Jeg synes du er så ivrig og positiv, og lager og syr i lange baner. Veldig bra Kristine. Håper du viser dine gamle julekuler, hvis du ikke allerede har gjort det da.

Ha en fin dag. Klem Minmill

Datt sa...

Grattis med eplebutikk (hehe, hørtes litt ut som du selger Mac å iPhone der), eller EpleUglebutikk passer vel bedre! Noen nyyyydelige ugler som har kommet til live for andledningen! :D

Maria sa...

Så morro at du har startet din egen lille nettbutikk. :) Skal følge med på den, for du lager så mange søte ting :)

Rannveig sa...

De var søte! Så morsomt å se at uglene har forandret seg siden jeg kjøpte av deg :) ( Det var jeg som ville ha ugle og "bulldog-kanin" til Oliver, hehe).
Nå har jeg også oprettet en oppussingsblogg, og må bare fortelle at det var fra deg jeg fikk lyst på tapeten på stua!
Jeg følger med på blogen din, men er ikke følger, enda.
Hilsen Rannveig

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.