lørdag 7. november 2009

Urban Retro + Pryd

Jeg er så glad, så glad!!!

I hele november måned (dvs. det som er igjen..) og hele desember skal jeg få være med å selge mine håndlagede ugler, puter, handlenett ++ sammen med gjengen fra Pryd!

For de som ikke kjenner til Pryd, ta en titt på bloggen deres her, eller hjemmesiden for butikken her. I Trondheim har de butikken sin på idylliske Bakklandet, men i disse to månedene skal de (eller "vi" kan jeg kanskje driste meg til å si!?), få være i et ledig lokale på Merkur senteret midt i Tronheims travleste handle gate, Nordre gate!
Butikken har fått navnet "Pryd Pop-up", og skal ha åpent hver dag + lørdager. Tror dette kan bli kjempespennende, og veldig lærerikt for min del.

Dette betyr jo selvfølgelig at jeg må tilbringe en del timer foran min kjære venn symaskinen, for å i det hele tatt ha noe å selge...og i kveld startet jeg så smått med å sy disse putene:

Litt nytt "design" fra meg..med litt sartere fargetoner..synes de ble kjempesøte alle 3, og har kanskje mest lyst å beholde de selv...hehe...men, sånt blir det jo ikke butikk ut av ;-)

Dere skjønner kanskje at jeg må tilbringe maaaase tid foran symaskinen de nærmeste dagene..butikken åpner nemlig allerede neste uke! Kanskje onsdag eller torsdag. Og jeg skal være med å stå bak disken selv. Kanskje noen bloggere og lesere som bor i nærheten tar turen innom da!? Det håper jeg på :-)

Da hører jeg min kjære venn mase i bakgrunnen..Vi blogges kjære venner!!!

19 kommentarer:

Gunn sa...

Så artig!! Skulle ønske jeg var i Trondheim for å se på hvordan Pop-up butikken blir, og sjekke ut tingene dine!
Jeg sitter også limt fast foran symaskinen for å få fylt på bordet mitt på Pryd, så får vi se om det er nok til Pop-up butikken og :)

Forresten, når du lager billedkollage i Picasa, bruker programmet å automatisk beskjære bildene? Det begynte plutselig å gjøre det hos meg, men det vil jeg jo ikke.. Har du aning om hvordan man unngår det?

EllenSand sa...

Velkommen til Pryd-gjengen. Nydelige puter du har laget :)

tempo.dk sa...

Held og lykke med Pryd Pop-up-butikken. Der bliver sikkert meget at se til, men det bliver sikkert også sjovt. Ha en fin søndag ved symaskinen :-). Hilsen tempo-Bente

(eddas) sa...

Grattis...så gøy da det blir:)
ha en fin uke foran symaskin
klemmer edda

http://kalimerablogg.blogspot.com/ sa...

Så kult, og lykke til med salget.
Hilsen Helen

Janne sa...

Jeg tar selvfølgelig turen innom:) Blir artig å se ja! Grattis:)
Klem, Janne
PS: Tror jeg så deg på loppis i går, men du suste så fort avsted så jeg rakk ikke si hei...hehe.. Veldig dårlig loppis forresten, men kanskje du fant noe?

Tove sa...

Så utrolig morsomt da! Skulle gjerne ha bodd nærmere så jeg kunne ha kommet innom. Masse lykke til både med "produseringen" og salget:)

klem

BlandetLoft sa...

ÅÅh så gøøøy!!! Jeg ble skikkelig glad på dine vegne merker jeg. Det blir jo kjempe spennende! Jeg skulle bodd i trondheim nå altså :/

Kos deg masse med å sy og alt det som hører med!

Marianne sa...

Så GØY!!
Så fine puter du har laget!! Kommer til å selge som varmt hvetebrød!! Skulle ønske jeg bodde i nærheten!! Lykke til!!
Hilsen M

g u r o sa...

Eg kjem heilt sikkert til å komme innom! -men eg er så sær på sånne type butikkar, at eg berre ser på det andre har laga, og ser at det var fint, men det kan vel ikkje vere sååå vanskeleg å få til sjølv...? Og så blir det sjelden til at eg kjøper noko...diverre! MEN heldigvis er det fortsatt slik at dei fleste ikkje syr så ofte..hihi! Vil gratulere deg med muligheten som dukka opp, og lukke til med salget! Du har mykje fint!!

Ingrid Riddervold sa...

Kjempefine puter Kristine! Dette blir bra :-D

Anonym sa...

Kjempe spennende..
Ønsker deg masse lykke til med prosjektet..
De nye putene var stilige..

Klem "mamsen"

ESMERALDAS HJERTE sa...

GRAAATUUULEEEEEEREEEEER VENNEN!!:) kjempe-kjempegøy!!! lykke til med de kreative øyeblikkene, så snakkes vi plutselig:)

Varrm klemm

...Og syns den øverste avlange var LEKKER...:)

La luz del norte sa...

Lykke til!!!!! Det blir sikkert stort salg på dine ting og stor stas!!! Kommer kanskje innom når jeg er tilbake om to uker. Så bra!!!

Sol-i-hjertet :)

Datt sa...

Gratulerer, så pennende da!! :D
Jeg kommer garantert innom, gjett om jeg har lyst til å sikre meg puter da, de du sydde der var knallfine!! :D

Hehe, ja, skjønner at det ikke var så gøy å spørre etter pengene, du skulle jo ikke trengt det! Hoho, jaja, i framtiden kan vi jo tenkte tilbake på den første gangen vi møttes og le litt... ;)

Var ikke på noe loppis i helga heller, har mista litt loppegløden, har ikke funnet noe spennende i d siste, og sørger fortsatt over at Glede har foytta fra meg! :P

Maria sa...

Den øverste puta var helt fantastisk. Kanskje jeg må ta meg en tur opp til Torndheim? :)

silje sa...

Så moro! Flink du er!=D
Silje

IngJoh sa...

Ååååh!! de putene var snasky!! HERREGUUD!! helt i min smak! spesielt den med en pelsbit på hehe.. du er såå FLINK!!GRATULERER med butikk, selv om det er et par mnd i først omgang så kan dette bli starten på noe STORT kristine. Kjære svigerinne jeg er STOLT av deg, og det er STOREBROREN din også! (var frista til å kalle han for lillebror for dt passer bedre på han hehe)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.