søndag 29. november 2009

Ventetiden..

Tenn lys !

Et lys skal brenne for denne lille jord.
Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor.
Må alle dele håpet så gode ting kan skje.
Må jord og himmel møtes. Et lys er tent for det.

(tekst: Eivind Skeie)


Sånn er altså vår adventsstake i år. Mosen ble plukket forrige søndag, så den har fått tørket ei hel uke i yttergangen vår..og forhåpenligvis bor evt. dyr ikke lenger i mosen! Noen sa til meg at mose er fredet? kan det virkelig stemme? Rundt lysene har jeg pyntet med kongler og lav.

Adventsstjerne har vi og hengt opp, og nå som det er blitt mørkt ute er det skikkelig koselig å sitte å se på.Ønsker alle andre en fortsatt fin adventssøndag....

11 kommentarer:

BlandetLoft sa...

Så vakker adventsstake! Mose? fredet? oi..den har jeg ikke hørt om før. Hørtes nesten litt morsomt ut. Men hvem vet!? :-) Er vel mulig. Hehe
AdventsKlem

Sukkertøy for øyet sa...

For en nydelig adventsstake du har laget deg! Koselig:) Digger hunden din, helt fantastisk! Om mose er fredet?Aldri hørt om.. Det finnes jo så mye mose i dette landet at det er vel ikke farlig å ta av vel! Kos deg med mosen din du! *skratt* Jeg skal ikke tyste..
Ha en fortreffelig søndag videre!!
Klem Ida Susanne

Kristine Dall sa...

...og mr. Nelson har pynta seg :D Han er så søt!

IngJoh sa...

Den var fin den advents staken! Så koselig julepynt du har :-)Nå er pakken din ferdig her, og skal snart sendes avgårde men trenger adressa di :-) Send den på face eller noe?
Klem klem

Ellen Marie Albertsen sa...

Hei! Hvor har du kjøpt den fine stjerna? løvevennlig adventsklem:)

Janne sa...

Fin pynt!
Man trenger visst egentlig grunneiers tillatelse, men det gjelder ikke så små mengder som vi plukker til jul nei;) Kul adventsstjerne:)

Marie sa...

Så fint det ble!
Mose er fredet ja. Den bruker nemlig ca 30 år på å vokse ut. Det er jo ganske lenge...
Fortsatt god søndag :-)

Anonym sa...

Koselig du har pynta til advent.Mosen mener jeg ikke er fredet, men du burde hadd den i frysern noen timer. Følg med om det er noen dyr i den.

Gleder meg til julebesøket;-)
Klem Mamsen

Maria sa...

Fin advendtsstake. Jeg har ikke fått satt opp min enda da jeg har vært bortreist, men jeg skal nok få den på plass snart. Tror det blir julepynting i kveld jeg :)

Datt sa...

Hehe, kule Mr. Nelson son har pynta seg til julefotografering! :D

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.