fredag 4. desember 2009

Dagens forelskelser...

Nesten hver dag er jeg innom http://www.epla.no/ for å sjekke "dagens forelskelser"...er herlig inspirasjon og se hva som er plukket ut, og gjerne la kjøpelysten få utløp i tillegg!

Og så må jeg innrømme at jeg alltid blir litt ekstra glad når noe fra min butikk er blant forelskelsene...I dag fant jeg Lille Lisa blant herlighetene! Og kan tro både jeg og Lille Lisa ble fornøyd! Om du kunne tenkt deg en liten lilla herlighet nå midt i adventstiden må du ikke nøle..føler på meg at denne dama kan bli populær ;-) Jeg sender som regel samme dag eller dagen etter, så ventetiden før Lille Lisa er i postkassen din blir ikke like lenge som adventstiden nei :) Trykk her for å komme til Lille Lisa!

I går gjorde jeg noe med et litt tungt hjerte...som innebærer forandringer..som jeg helst vil se på som nye dører som åpner seg og ikke ei som lukker seg! Pheeww...at noen ting skal være så vanskelige å gjøre, det er visst lett å forelske seg i både det ene å det andre. Hehe, skal ikke overdramatisere dette..og jeg skal fortelle hva det er. For det er egentlig noe kjekt og morsomt sånn i bunn og grunn..jeg skal fortelle..men, bare om litt :-)

Fredag...helg...nyinnkjøpt stoff fra fantastiske Stoff&Stil..ingredienser til hjemmelaget julesnop i skapet..en happi hund som får mor og far hjemme hele dagen lang både lørdag og søndag...restaurantbesøk med verdens beste kjæreste..Jo, helga blir nok bra den! ønsker dere alle det samme :-)

7 kommentarer:

tempo.dk sa...

Ja, jeg synes jo stadigvæk at dine ugler er fede og så er jeg spændt på at høre historien om forandringen. Skal følge med... Ha en fin weekend. Hilsen Bente

Maya: sa...

Oo, så spennde:D elsker hemmeligheter hihi. Så artig at uglen din er blant dagens forelskelser. De er jo nydelige så det er ikke så rart. Gleder meg til å høre nyheten din:)

Maya

Birgitte sa...

oioi! Fortell, fortell! JEg blir så nysgjerrig!!!
Bra med dere?

Datt sa...

Grattis med forelskelsen! ;)
Nå ble jeg eeekstremt nysgjerrig på hva du skriver om her altså!!

Kristine sa...

Birgitte? er du på kommentarfeltet? Jøss ;) hehe...alt er bra med oss ja! du har kanskje hørt det fra Kjetil allerede? jaja, du skal få oppdatering, bare ikke her, akkurat nå! hihi ;)

La luz del norte sa...

Kos deg i helga. Jeg skal og på middag med kjæresten, så kanskje om tilfeldighetene vil det, så ses vi. ;) hehe. Skal på teater også! På onsdag var jeg på stoff og stil. Fantastisk! Blir nok ikke siste tur, det nei! Kjøpte masse, og over jul håper jeg det blir mulighet til å omskape litt til fine ting! :)

Denne uka har jeg produsert litt annet småsnacks. Bilder kommer ettherhvert!

Gleder emg til å høre om hemmeligheten din!

Vi sees!

Sol

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.