tirsdag 8. desember 2009

Hjemmelagde julegaver

Kan ikke vise så mye bilder av de ferdige julegavene på bloggen min. Ettersom jeg tror at noen av de jeg har laget til muligens titter innom her i ny og ne :)

Men det er altså trenden fra meg i år, hjemmelagede julegaver. Håper det vil slå an! Må innrømme jeg syns det er veldig deilig å slippe stresset med alle butikkene, folkene, bæreposene osv..I stedenfor sitter jeg varmt og godt i kroken min på syhemsen og koser meg!

Viser dere bilder av hva jeg har laget innimellom julegavene, og som er å finne i epla-butikken min:Har brukt litt retrostoffer..med litt tung hjerte..hehe. Er jo ikke noe som jeg garantert vil finne igjen noe sted. Men jeg syns nå de små pungene ble helt nydelige og vil kanskje helst beholde alle selv :-D

Og så har jeg laget noen stoff øredobber:
Disser mangler bakdelen enda, men håper disse kommer i posten snart så jeg kan få gjort øredobbene ferdige!

Flere som satser på hjemmelagde julegaver i år?

16 kommentarer:

(eddas) sa...

Ja...skulle gjerne laget hjemmelaget
.....men blir nok ikke tid til det nå:(
Masse fint du har laget..
ha en kos dag
klemmer

Sukkertøy for øyet sa...

åå! Skjønner godt du helst vil beholde de pungene selv, de var utrolig skjønne!! Blir kanske noe hjemmelagde gaver i år, bare tiden strekker til:)
Ha en finfin tirsdag snuppeliten!

Kari-Anne sa...

Jeg har også laget julegaver i år, og jeg er helt enig med deg: det er deilig å slippe stresset i butikkene! Jeg er ennå på nybegynnerstadiet, så håper jeg kan få til en like fin samling som deg etterhvert! Skjønner godt du vil beholde noen selv! Lykke til med resten av gavene!

lisasornes sa...

kjempefine ting du lager:)ha en fin uke:)advendtsklem

tempo.dk sa...

Hvis dem, der får dine fine ting i julegave ikke bliver tilfredse, ja, da ved jeg ikke... Det er jo så flot, det du laver. Jeg har også lavet gaver selv, specielt til mine piger. Ha en fin tirsdag. Hilsen Bente

citten sa...

Stoffet på pungene er jo kjempemorsomt :)

Her har jeg sydd en gave så langt, har planer om noen flere - så får vi jo bare se hva resultatet blir :)

Marianne sa...

Ja, satser på hjemmelagede ting og tang =) Så nydelige øredobber du har laget.. de var vakre!!
Håper du koser deg i førjulstida!
Klem M

(hvis du vil lage en engel så titt innom :)

Maria sa...

Helt enig i at det er supert å slippe unna overfylte butikker og folk som dunker borti deg med bæreposer og handlevogner... Jeg er heldigvis ferdig, men har nok kjøpt de fleste av gavene i butikk, ikke laget dem selv. :)

Glede sa...

Så heldige dine venner og familie er som får slike herlige julegaver! Det er jo det som er de beste gavene. :) Håper å få laget noen "matgaver" jeg, som ikke er så flink med symaskinen. Var innom Merkur og sikret meg en ugle i helga! Liker den kjempegodt! :)

Janne sa...

Så kule ting!!! Likte øredobbene kjempegodt:) Artig å få hjemmelagde ting i gave! Hadde tenkt å lage litt jeg også...noen hekleskjerf, luer, puter, votter og pulsvarmere...men har vel endt opp med ett par av sistnevnte sort...hehe..tiden strekker liksom ikke til! Imponert over deg!
Klem, Janne

Glede sa...

Hei igjen! Bollen er fra Rice og jeg kjøpte den på Cornelias hus! ;) Ha en fin dag.

Maria sa...

SV: Jeg holdt ut et par timer, så gav jeg etter for tanken på kakemenn og julebrus, og dro hjem til "julehuset" :)

La luz del norte sa...

De pungene var supersøte! :)

Marianne sa...

Hei! Jeg lurer på hvor du kjøper "øredobbutstyret" du har brukt til øredobbene på bildet? Jeg har masse gamle gardiner jeg tenkte å bruke til noe fornuftig, og har lenge tenkt på å lage slike øredobber. Aner ikke hva dette "utstyret" heter, eller hvor man får kjøpt det, men tenkte kanskje du visste! :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

FaceInHole sa...

Hei! Hva bruker du til å feste stoffet på på de øredobbene? ☺