onsdag 20. januar 2010

Allposters - nå på NORSK!

Der er ikke så mye å melde av nyheter i interiøret mitt om dagen. Det går mest i leting på finn.no etter nytt drømmehjem! Var på en visning i går, og det fallt ikke i smak...men, nå tror jeg at jeg har funnet det jeg vil ha. Må bare vente på visning ;-)

Så da benytter jeg anledningen til å tipse om at den flotte nettbutikken Allposters nå har kommet i norsk versjon.

Her har jeg bestilt fra flere ganger...små søte bilder med sommerfugler, stilige Andy Warhol kopier osv. Anbefales gjerne som et aldri så lite alternativ til Ikea-kunst! hehe...

6 kommentarer:

Datt sa...

Jeg holder til på Hallset! Var det den på byåsen som ikke falt i smak eller? Hvor er det du venter på visning på nå da? Så spennende!! :D

Sukkertøy for øyet sa...

åå, spennende når man venter på at drømmehjemmet skal dukke opp..Det dukker nok opp skal du se:)

Var inne på siden du anbefalte her
♥me like♥

masse gøy:)

Håper du har en finfin dag snuppeliten.

(eddas) sa...

Lykke til i jakten...ike bare bare:)
ha en kos kveld
klemmer

Rarerina sa...

Takk for tipset! Vi har lite på veggene, så denne siden var topp.
Lykke til md husjakt!

Hege sa...

Bra tips om side :-) Skal se om jeg ikke finner noe fint til gjesterommet (er liksom ikke DER du henger opp kunsten du betaler noen kroner for...)

Ta gjerne en titt på bloggen min :)

HIlsen Hege

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.