søndag 10. januar 2010

Knapper

I dag har jeg vært på en aldri så liten utflukt på "landet". Dvs. ut av Trondheim-by og til små tettsteder utenfor. Jeg har bl.a. vært på Hovin, om noen skulle vite hvor det er. Og der besøkte jeg en skjult liten skatt av en brukt- og antikk butikk!Det er vakkert å kjøre seg i tur i det kalde vinterværet...

Men det var slett ingen bomtur...den koselig butikkmannen viste meg etterhvert veien til "Knappe-avdelingen" som han kalte det. Og der fant jeg et STORT syskrin med gamle KNAPPER...sikkert flere flere 1000 knapper!

 

Syskrinet har flere rom...hele 8 rom tilsammen!!!
Er det ikke et vakkert syn? mulig jeg er rar som blir så oppspilt av knapper!! Men dette er skikkelig gamle knapper...flott knapper...knapper som kan brukes til så mye forskjellig!! Og jeg har allerede prøvd meg litt frem...
Disse flotte knappene har blitt til øredobber!

Jeg har gitt epla-butikken min nytt navn; den heter nå Urban Re:tro accessories, og har fått ny header. Må si jeg er ganske fornøyd med salget så langt, utrolig kjekt at andre kan like og vil kjøpe det som jeg har laget! Fortsett gjerne sånn :-)

Ønsker dere alle en super start på ny uke!!!

10 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

For en skatt!! SKal si du gjør noen varp....også er jeg selvfølgelig spent på hva deres neste prosjekt blir- jeg skjønner godt at du ønsker deg en altan og at mr Nelson vil ha litt vill natur i nærheten, det kan være greit å være superurban for en periode...men ingenting er som å bo på landet vet du;) Så misunner jeg dere den voldsomme oppussingstrangen!! Jeg skal begynne å male mine gullmøbler etterhvert nå...kna ikke ha så mye glamour i hverdagen.. Ønsker deg en fin start på uka- og lekre øredobber- skjønner godt at salget går unna;)

Minmill sa...

Så heldig du er. Denne skattekisten var jo midt i blinken for deg. Jeg hadde definitivt kjøpt den jeg også. Knapper kan jo brukes til mye. Noen går på isen og andre finner fine skatter som du. Ønsker deg en flott mandag. Klem Minmill

Datt sa...

:-O Finnes det en slik butikk på Hovin?? Hadde de noen fine gamle kjøkkenbord? Hihi...

citten sa...

Ååååååh!!! Heldige du :)
Hadde også blitt rent lykkelig hvis jeg kom over et lignende funn!

Jeg fikk med meg en god slump knapper fra bruktbutikk i Hemne en gang vi var på familiebesøk der - var faktisk noen av de svarte med hvit bord på som du nå fikk :)

La luz del norte sa...

Så flott!! Jeg vet hvor Hovin er, men hvor på Hovin var denne butikken og når er den åpen?!!!! :)

Gleder meg til onsdag. Skal jeg ta med noe?

Datt sa...

Servering ja! Hmmm, jeg kan lage sjokoladekjeks å ta med brus?? :)

La luz del norte sa...

Synes godt vi kan ta med noe. Alle har sikkert spist middag, så det er vel bare snakk om noe snack eller no sånt? :)

Inga sa...

Så heldig du er som har fått tak i en sånn knappeskatt. Jeg samler også på knapper og fikk en samling fra en venninne nå i høst. Mange nydelige knapper der.

Ha ei fin helg :-)

Hanne Gulbrandsen Jakobsen sa...

Hei og hopp!! Fant dette innlegget da jeg søkte på knapper :) :)
Nå ble jeg nysgjerrig på denne bruktbutikken... Hvor er den og eksisterer den enda?

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.