lørdag 16. januar 2010

Retro stoffene får liv!

I dag har jeg hatt en utrolig produktiv dag! Det er så herlig med sånne dager. Masse energi og god samvittighet når en endelig setter seg ned i sofaen!

Da jeg våknet halv 9 i morges og ikke fikk sove igjen tok jeg like så greit turen opp på sy-hemsen. Det klødde litt i fingrene etter å få gjort noe med alle stoffene som min kjære mann fikk tak i til meg.Her ser dere symaskinen min!
Den er enkel og har kun basic-funksjoner. Men det holder i massevis til mitt behov.
Da jeg var på sykurs i høst kunne instruktøren fortelle oss at dette er egentlig alt du trenger for å sy ugler, puter, hjerter, lappetepper osv.

 Stakkars Brune Brutus ser litt rar ut uten ører!

Det er jo mange funksjoner som er "kjekke å ha" på symaskinen, men min enkle Singer duger altså til masse!

I tillegg til mini-ugler produksjon og trening har jeg og laget litt mer Urban Re:tro Accessories:

Brosjer, morsomme smykker og noen stoff øredobber.


Fortsatt god helg kjære blogglesere...nå skal jeg slappe av på sofaen og så titte innom mine favorittblogger!


13 kommentarer:

stjerneglass sa...

For en deilig og produktiv lørdag du har hatt!

Sukkertøy for øyet sa...

du er så fantastisk flink og kreativ Kristine..
Famingo smykket var magisk vakkert♥

Deilig med slike dager, jeg har fått lappet sammen en pute idag gitt, den kommer vel på bloggen imrg kanskje.

Ha en super herlig kveld.
Her er det grand prix og moussaka ikveld,koselig.

Klem på deg

(eddas) sa...

Så produktiv du har vært...riktig fine ting du har kreert i dag:)
ha en koselig lørdagskveld
klemklem

Maria sa...

Så fine. Du er så flink. :)

Datt sa...

Hehehe, stakkar Brutus ser helt SJOKKERT ut over at du fotograferer han uten ører! Herlig uttrykk! <3
Flink du har vært i dag da! Velger å tro at du har jobba litt for meg også, så kan jeg ha litt god samvittighet... Hegeee, neida, har ikke vært så værst i dag selv, rydda, rydda og rydda! :P

Katrine K sa...

Masse fint du lager!

tempo.dk sa...

Ja, jeg har jo sagt det mange gange før: de er en flot og meget inspirerende blog, du har. Der ligger noget til dig inde hos mig. Ha en fin weekend. Hilsen Bente

La luz del norte sa...

Å, så mye fint! Brutus var tøff og det flamingosmykket var fantastisk!!!! Elsker flamingoer!!!

:)

Ha en fin søndag!

Klem

Glede sa...

Hei! Slike dager er så gode! Med ei aktiv lita jenta, blir det lite tid til egne prosjekter, men kommer vel en tid da jeg får mer tid til slike ting. Var innom shopen din for å se om du hadde flere igjen av de ringene, syntes de var så fine. Men jeg følger med og skal snart sikre meg noe av det fine du lager. Ha en fin søndag.

Marianne sa...

Brune Brutus er nydelig da, selv med litt små ører =) Har kosa meg med baking og boklesing på sofaen i dag... Hærrrlig!!
Ha en goood søndag!
M

g u r o sa...

Du lagar altså såå mykje herleg! :) Eg vurderte forresten sterkt å melde meg på bloggtreffet, men det passa så dårleg, at eg heller blir med ein annan gong! ;) Kanskje eit sybloggtreff? Med symaskiner, fargerike stoff og masse inspirasjon? ;)

Kos deg med flyttinga, planane, draumane, kreativiteten og alt du held på med! :)

Monika S. Nyhagen sa...

Inspirerende, søtt og morsomt :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.