søndag 17. januar 2010

Stockholms Love Apartments!



Etter å ha lest dette innlegget på bloggen til Maganda før jul, ble jeg og fristet til å bestille meg min egen Paumes bok! Og jeg angret meg ikke når jeg fikk lekkerbisken i posten.

Jeg drømmer meg bort til hvordan ny leilighet skal innredes og bli, og i denne boken har jeg funnet herlig inspirasjon...



* Åpne hyller er notert som et must!



* Hvit kjøkkeninnredningen er lekkert



* Kroker under hyllene er både praktisk og gir rom for å henge opp morsomme kjøkkendetaljer



* Slike overskap i skikkelig retrostil får stå dersom de finnes i mitt nye hjem!




* Nydelig murvegg..herlig kontrast mot de stilige stolene og taklampa!




* Disse spisebordstolene er jo til å dåne av...sukk! Stolen nede i høyre hjørne har vi lik. Kjøpt på loppis for 30,-!!




* Sikle-sikle på disse stolene! En hel vegg med bokhyller er og noe jeg har i tankene...




* Ulike stoler rundt bordet er også stilig. Kunne godt tenkt meg å starte en "samling" av stoler!




* En sjenk i teak står høyt på ønskelista, og jeg tar gjerne en sånn kitshy papegøyefigur!



Avslutter dagens innlegg med dette detaljbilde...DIGGER det!! Og drømmer meg videre til nytt hjem..hvor nå enn det blir til slutt ;-)

Her kan dere lese mer om Paumes bøker.

P.S. Flere har etterspurt flere bronseringer med roser på..3 stk nye er nå lagt ut i eplabutikken for de som ønsker seg en!


10 kommentarer:

BlandetLoft sa...

Så ut som det er mye fin inspirasjon der ja. og åpne hyller, ååh, jaaa, det er drømmen. Men jeg har skråtak..såe.. det blir ikke med det første.

alvorada sa...

De bøkene er helt fantastiske! Står ofte og blar i de inne på Designtorget, men har ennå ikke tatt meg råd til å kjøpe med meg en hjem. Herlige bilder du har lagt ut her. Jeg har også en drøm om originale skrå kjøkkenskap :) Kjente plutselig at jeg gleder meg veldig til du skal begynne å pusse opp ny leilighet (eller hus??) Skal bli utrolig gøy å følge med her på bloggen!

Tullefrans sa...

Veldig inspirerende bilder! Særlig hylleløsningene på kjøkkenet. Det rykker i opppussingsfoten..!

Datt sa...

Ah, så mange knall ideer! Jeg er så fornøyd med å ha forskjellige stoler rundt kjøkkenbordet! Vi hadde faktisk slik kjøkkeninnredning når vi flytta inn her, sarva, men *damn* som de satt fast! Slegget og sterke menn måtte til... :P

Christine sa...

for en kul bok :D masser av gode ideer jo :D jeg holder med deg med åpne hyller og hvit kjøkkeninnredning :D det er så fint synes jeg :D

Janne sa...

Mye mye fint der ja.. Godt med litt ny inspirasjon! Fin bloggen din også!

Nenne sa...

Ja, her var det MYE fin inspirasjon!!!!! Slike skrå overskap hadde jeg i den første boligen vi flyttet inn i som nygifte for 100 år siden:-)))og jeg malte de lys rosa, herlig, savner de.....men har åpne hyller på kjøkkenet mitt nå da:-)
Gleder meg til å følge deg i jakten på nytt hus!! ha en flott kveld:-))

Gunn sa...

Den boka er favoritten av alle Paumes-bøkene mine..har faktisk en samling nå etter å ha handlet på salg ;) Gratulerer med bra salg på Epla! Skal du fortsette å være med på Pryd Pop-up forresten?

Thomas sa...

Hei!
Jeg har en nettbutikk i oslo som selger disse fine paumes bøkkene.
www.tamo.no
Ha en fin kveld

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.