lørdag 9. januar 2010

Vin-hems

Jeg innser at tiden med hemsen min går mot en slutt. Og det er egentlig greit..sånn føles det nå, kanskje har det ikke gått opp for meg helt enda!

Noen spør meg hvordan jeg kan selge en så kul leilighet...og hvorfor. Det er selvfølgelig et litt sammensatt svar på akkurat de to spørsmålene ;-) Men, en viktig grunn er at det klør i hele kroppen etter mer oppussing! Vi har så mange ideer og planer..og de fleste er vel enige i at akkurat her vi fortsatt bor kan vi ikke akkurat gå i gang med en ny make-over. Så da må vi se oss om etter et nytt prosjekt! Dessuten trenger min solglade kropp en veranda..og Mr. Nelson ønsker ser nærmere turområder. I tillegg til litt andre grunner var det bare å knipe øynene sammen og si: "SOLGT". Og jeg velger å tenke på alle de nye dørene som nå åpner seg i steden for de som lukker seg! Livet er for kort til å sitte på gjerdet! Kast deg uti det er midt nye motto :-D

Men, over til hemsen min...for i kveld er det ingen sy-hems..men en VIN-HEMS!! Venninner kommer på besøk og vin skal nytes...mmm!! Hemsen funker som mer enn bare sy-hems ;-)Ha en VIDUNDERLIG lørdagskveld alle som er innom!!!

P.S. Bloggtreff blir onsdag 13. januar. Og vi møtes hos meg!! Håper flere enn desom så langt har sagt ja kanskje vil komme? Gi meg beskjed så jeg vet! Og dere som allerede har sagt ja; GLEDER meg! Hva med kl 19?

10 kommentarer:

Minmill sa...

Ultra koselig med vin-hems. Skulle gjerne vært der sammen med deg og skålt. :)) Spennende at dere ser på nye muligheter på boligfronten, og det er jo en fin mulighet til å bygge seg opp kapital når man pusser opp. Plutselig ender dere jo opp i den villaen, vettu. Kos deg med jentene og vinen. Klem Minmill

Pink Moon sa...

Hei!kor har du kjøpt sofaen på hemsen?skulle hatt noko lignande i min lille krok.det er jo mykje meir annvennelig enn en godstol!kjempekoslig!
kjersti

Ellen Marie Albertsen sa...

Kl. 19 ja:) Supert:)

Solrosa sa...

Passer fint klokka sju! :)

Datt sa...

Mye bedre med vin-hems enn vinkjeller spørru meg!
Klokka 7 høres bra ut! :)

IngJoh sa...

Veldig koselig vinhems :-)

Ellen Marie Albertsen sa...

Hei! Kan du sende meg adressen din, evt. tlf nr. til mailen min? (hvis du ikke har en annen lur måte vi kan veksle slik info på:D )

e_albertsen@hotmail.com

Marianne sa...

Ser herlig ut med vinkos på hemsen!! Skulle gjerne blitt me på bloggtreff hvis jeg hadde bodd litt lenger nord =)
Ha en stråelende søndag videre og Gratulerer med salg av leiligheten!!
M

Silje U sa...

Det var kjempekoselig på vinhemsen i går! :) Jeg kosa meg virkelig!

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.