mandag 22. februar 2010

Gjenbrukt er velbrukt!

Et lite innlegg til ære for alle de nydelige gjenbruksstoffene som får nytt liv som puter, ugler, brilleetui og tepper!

På hemsen min finnes flere kreasjoner...et lappeteppe har fått innslag av flere ulike stoffer som har levd tidligere liv som gardiner, dynetrekk og duker.


Det er på denne hemsen Retro-uglene får liv, og ofte har disse elementer fra gjenbruks tekstil i seg. PÅ sofakanten sitter en retro ugle, et forsøk på en retro-bulldog, samt en stakkars Retro-ugle som ikke har fått noen vinger!Sofaen i første etasjen har også innslag av disse fantasiske gjenbruksstoffene..

To ulike typer retro-stoff har blitt til putetrekk sammen med deler av en gammel, heklet duk.


Mr. Nelson skal aller helst ligge med hodet lent oppover armlenet på sofaen, det sliter på stoffet og lager flekker. Så da fant matmor frem en gammel gardin som nå har blitt et lekker trekk for armlenet! Sydd på frihånd, uten mønster ;-)


Dette stoffet er virkelig noe av det vakreste jeg har sett av retro-stoffer...her har det fått nytt liv som en morsom pengepung!


Hvor mange har ikke kjedelige brilleetui som er mørkegrønne, burgunderød, og så vidt henger sammen? Vel, den tiden er forbi! Nå finnes også brilleetui i morsomme og fargerike stoffer. Om ikke lenge har jeg solbrilleetui for salg og ;-)


Dette herlige iPhoneetuiet kan jeg ikke ta æren for selv! Stoffet er fra meg, men det er Ida som har designet og sydd. Ida's sin epla-butikk kan du finne her.

Jeg har også oppdatert min egen epla-butikk med litt nytt;

14 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

kan du ikke komme og sy ferdig gardinene mine;) Du syr såå mye fint- også er du såå produktiv...jeg får prøve å la meg bli inspirert til å gjøre ferdig mine egne ting;) Har dere funnet en ny plass å bo- eller må dere rett ut på gata om noen uker?? Håper det ordner seg;)

Stine Marie sa...

så utrolig mye fint du lager, du er virkelig kjempe flink!!:) Veldig inspirerende å se:) Legger deg til jeg. Hilsen Stine Marie

Ved leilighet sa...

Å så mye vakkert og fargerikt!

Anonym sa...

For noen herlige ting. .)

Masy sa...

Så utrolig artig og kreativt!
Inspirerende. Så var det bare å komme seg på et sykurs :)

Mvh

Masy

Anonym sa...

Takk for tipset. Jeg har deg i blogglisten, jeg. Har vært på besøk i den fine bloggen din flere ganger i det siste. :)

Datt sa...

De retrostoffene som havner hos deg er meget heldige da, får et verdig liv! ;)

Kaspara sa...

Hei og god formiddag!
Et innlegg etter mitt hjerte med flotte ting sydd av myke gjenbruksstoffer! Uglene dine er helt fantastiske og så lurt med trekk på sofahjørnet! Lekkert stort lappeteppe hadde du sydd her og. Alltid gøy å se andres mønster og farve-kombiansjoner!
Og så produktiv du er!!!
Ha en glad dag!
Klem kaspara

Marie sa...

Så FINT lappeteppe! Du er virkelig en reser på gjenbruk! Hvordan går det med flyttesjauen?
Klem

T:o)ve sa...

Hei igjen :)
Herlig bruk av retrostoff og andre duppeditter!
Tror du får ta en tur til symaskina mi i kjeller'n også gitt ;)
Har lagt deg inn på blogglisten min og kommer til å følge med på dine krumspring fremover også :)

Christine sa...

akkurat nå skulle jeg ønske at kontoen ikke var så veldig tom, fikk veldig veldig lyst på den bambi ringen der :D den var helt nyyydelig :D

og er enig om det retrostoffet.. det er noe av det fineste jeg også har sett :D digge farger!

Ellen Marie Albertsen sa...

Du er så flink! :D

June sa...

Så masse fint! Det sengeteppet var jo helt fantastisk :D

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.