lørdag 27. februar 2010

I ♥ Urban Retro

Det siste året har jeg blitt veldig glad i navnet på bloggen min; Urban Retro!

Når man får så mange fine kommentarer som dere lesere har lagt igjen på give away'en min i tillegg så gir det virkelig et ekstra boost! Så utrolig flott av dere. Det varmer :-D Og heldigvis er det noen av dere som får igjen for alle go'ordene! Trekning på søndag. Altså, ikke for seint å være med ;-)

Så glad er jeg i Urban Retro at jeg sier det med ny nøkkelring;


Hehe, jeg syns denne er morsom. Nøkkelringen er levert av Vistaprint hvor jeg bestiller det meste av visittkort o.l. Når du da sjekker ut, så foreslår de en helt haug med flere "gadgets" du kan få til et skikkelig bra tilbud med logoen din på. Og disse nøkkelringene syns jeg jo var ganske morsomme. Bestilte likegodt 10 stk, samboeren har allerede fått sin obligatoriske ;-)

I dag går vi i gang med pakking. Det er bare litt over 2 uker til overtakelse. Og fortsatt har vi ikke kjøpt noe nytt...så, Svigermor; here we come! ;-D

Litt nye varer er blitt lagt ut i epla-butikken min;Flere nye smykker, titt innom butikken om du vil se mer!

Fortsatt GOD HELG til dere som titter innom!

6 kommentarer:

(eddas) sa...

Så kul den var...riktig festlig:)
Ja navnet er kjempeflott:)
Titt inn på mitt nye,gamle soveromsmøblement...jeg er såååå fornøyd:):)
ha en flott lørdag
eddaklemmer

Helene sa...

Gøyal nøkkelring :) hehe.. Jeg tror det blir spennende å se hvordan den nye plassen blir innredet. Jeg suger ihvertfall til meg alt jeg kan av inspirasjon her :)

T:o)ve sa...

Nøkkelringen var jo bare knallkul da! Nesten så jeg vurderer bytte ut hunden på min ;)
Ha en videre kreativ og deilig helg :)

Sukkertøy for øyet sa...

Er et super bra sted å shoppe slike saker på, det er der jeg også har kjøpt visittkortene mine.
Billig, bra utvalg og bra:)
Det liker vi..
Digget nøkkelringen din..Super tøff..Og ja..Navnet på bloggen din er fantastisk*SMILE*

Marianne sa...

Det er meget forståelig at du har blitt glad i Urban Retro-navnet, og det er det nok mange andre som har blitt også! Jeg har fulgt med både på bloggen din, og nettbutikken du har på epla en god stund nå, og jeg synes du er en stor inspirasjonskilde. Du lager fantastisk flotte ting, og jeg må si du har funnet en stil som står veldig godt til navnet!

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.