lørdag 6. februar 2010

Kong Harald på konge-hemsen!!

I går fikk jeg uventet besøk på det som plutselig ble       konge-hemsen!

Kong Harald i egen person tok turen opp på konge-hemsen. Og ikke nok med det, han ville kjøpe Retro-ugle til Prins Sverre! Hvem hadde trodd?

OK - da jeg våknet fra en noe merkelig drøm, skjønte jeg at det var nettop det; en drøm! Haha...Jeg har ikke hatt for vane og være sanndrømt før, men man vet jo aldri...

Dessverre så jeg lite til han da jeg satt på hemsen med mine smykker og ringer i dag. Men dere skal få se litt av det jeg laget ;-)

Stort spenn i smykkene mine... noe for enhver smak?


Nye ringer og et vakkert armbånd.
Finnes for salg i epla-butikken min.

Jeg skal nå tilbake til å planlegge neste ukes maraton;
visningsmaraton!!!

7 kommentarer:

Janne sa...

Hei Kristine!
Man vet jo aldri hva drømmer kan føre til...hihi;)
Ringene og armbåndet med blomster var etter min smak...lekre!!!
Lykke til på visning til uka! Ser dere på en spesiell side av by'n eller? Du vet vel at det bare er EN "rett-side"??? ;)
Klem, Janne

Sukkertøy for øyet sa...

Koselig med besøk av kongen da*skratt*
Morro med visningsmaratonn da..Det er stas:)
Veldig spennende da.
Nydelige smykker du produserer om dagen..Stort utvalg er viktig så klart, da når du jo ut til mengden:)

Klem på den søteste snuppa:)

Datt sa...

Visningsmaraton må være det morsomste maratonet som finnes da! :P Jeg er så spent på å se om drømmehjemmet dukker opp! Da må du i såfall legge ut bilder, pronto! ;)

Miss-handy sa...

Så masse fint du har laget!!! Likte veldig godt folkevognene. Skikkelig kul!:)
Lykke til på visningene. En spennende tid...:)

Janne sa...

Hei Kristine.
Vi fikk solgt leiligheten ja, heldigvis kjapt etter visning. Godt å være ferdig med det, så man bare kan se framover og tenke på flytting. Vi flytter fra Havstein og til Nyborg, så det er ikke lange biten. Vi holder oss på rætt-sia av by'n; anbefales:)
Vi lette lenge vi også, men det var verd det. Det er en mening med alt, til slutt dukker drømmeboligen opp! Dere er velkomne på Byåsen:)
Klem

Datt sa...

Yes, I'll take it! :D Også tenkte jeg jeg skulle slå til med en slik miniugle med det samme, den skal sendes i gave til ei som elsker massemasse farger, så kanskje Tiny-Tina...? :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.