søndag 21. februar 2010

Nydelig sjenk - til salgs

Det er 3 uker til leiligheten må være tom, nyvasket og utflyttet...og jeg har så smått kommet i gang med å organisere pakking, flytting og SALG av ting og tang som jeg ikke trenger ha med videre...

Først ut er en nydelig gammel sjenk som har blitt hvitmalt..


Sjenken har det meste..

nydelige løveføtter,


 
romslig plass innvendig,Vakre utskjæringer,


og nydelige håndtak,


 
Den er virkelig vakker! Tror flere kunne pyntet opp hjemme med denne gamle, men veldig velholdte sjenken som er blitt pusset opp med hvitmaling.Den er fin og sjelden, og selges for 2000,-! Legger den "ekslusivt" ut på bloggen min først, før den evt. legges ut på finn.no :-)

Send mail til kristine@urbanretro.org om du er interessert og/eller har spørsmål. Sjenken befinner seg i Trondheim, og jeg vil gå ut fra at det er mest praktisk om du får til å hente den.

7 kommentarer:

Datt sa...

*Skulle så gjerne hatt plass*

Ingrid R sa...

Sikker på at du ikke skal ha den i neste leilighet da? Har dere kjøpt ny forresten? 3 uker, hørtes litt stress ut... Løøøveføtter var det jo ikke da :-p

Therese sa...

Jeg sier som Datt, hadde jeg enda hatt plass til den. Men fin var den så du bør ikke ha noen problemer med å få solgt :)

P a p i r L a b sa...

Jeg er på jakt etter et skap som har plass til stereoanlegg, så jeg skulle gjerne visst hvor stort dette er, også innvendig mål :o)

Lykke til videre med flyttingen forresten, håper dere finner nytt innen 3 uker....

Glede sa...

Hei du! Jeg sier som Datt, skulle gjerne hatt plass. Nydelig skap. ;) Nå må du slutte å lage så mye fint som jeg får lyst til å kjøpe. Sukk.. Ha en fin uke.

Unknown sa...

Oj, den var kjempefin! hmmm.... jeg bor jo i Trondheim, men holder det?... Man bør vel ha plass også....

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.