fredag 12. februar 2010

Pauseinnlegg!

Det er fortsatt ikke så mye nytt på boligfronten..men all denne tiden gir meg mulighet til å utvikle noen idèer da. F.eks..

* Når du er ute på butikk-runde, og ikke skal ha noe for at du egentlig ikke har penger...DA finner du alltid den PERFEKTE buksa og den NYDELIGSTE kjolen og den VAKRESTE puta...Akkurat sånn er det med huskjøp og!

* Når du har vært singel litt lengre enn det som kanskje er bra så blir du bare mer og mer kresen ettersom tiden går. Nei, han var litt for sær...han var litt for opptatt av sport..han var en idiot i fylla...Akkurat sånn er det med huskjøp og - finner feil med alt plutselig!

Hmpf!!!! Og det værste er at det går ut over bloggen min og de som titter innom. Når var det sist et innlegg her med skikkelig interiør-substans!? Frykter for å bli kastet ut av NIB nesten snart jeg...Men akkurat nå er det ingenting som motiverer meg til å rydde, pynte, ommøblere osv. i leiligheten..den er jo liksom ikke helt "vår" lengre..og hva er vitsen med nye innkjøp når vi snart skal ut av den? For de som lurer er det 4 uker og 3 dager igjen til overtaklse...hmpf!!! Jepp, en smule frustrert...

Jeg har så vidt fortalt at det skal bli en litt ny stil i ny leilighet! Og på Flickr-siden til Candi Mandi fant jeg noen veldig fine inspirasjonsbilder;


Stilen skal med andre ord endres litte-bitte-grann fra sånn den er i dag..så det er godt mulig det kommer et innlegg eller to i Urban Retro salgsboden min med ting og tang for salg!! Eneste jeg ser hos Ms. Candi Mandi som ikke skal kopieres igjen er det mørke gulvet! Det ser fint ut, er kult og man får masse komplimenter for det...men det er noe skikkelig dritt å holde reint! Hvorfor hørte vi ikke på gode råd før vi valgte mørkt gulv? hmm...noen ganger må man vel bare lære av egne feil ;-)

En liten oppmuntring har jeg unnet meg selv midt i den frustrerende husjakten;

En Canon EOS 450D!!!
Jeg har så vidt åpnet esken...må lese meg opp på dette vidunderet av et kamera som jeg skal ta nydelige bilder med. Fikk med gratis bok når jeg kjøpte det, og har meldt meg på kurs i starten på mars! Er så happi og klar for å bli skikkelig hobby-fotograf :-)
Om noen andre tenker på å kjøpe seg dette flotte kameraet, er det nå på tilbud hos Elite-foto butikker for 4.799,-
Bor du i Trondheims-omårdet anbefaler jeg å ta turen innom Studio-G på Trondheim Torg for å kjøpe det der. Super Service!!

God helg!

16 kommentarer:

Maria sa...

Haha - kjenner igjen den der singel referansen. Jeg var muligens verdens mest kresne. Hehe - men nå har jeg verdens beste kjæreste - som ironisk nok ikke passet inn i det bildet jeg hadde dannet meg i det hele tatt. Men det gjør jo ikke noe. Kanskje det er sånn med boligkjøp også?? ;)

(eddas) sa...

Skjønner at du begynner og få litt hetta nå ja:)
Jeg har fått meg større leilighet...og gleder meg vilt til og dekorere den fra grunnen:)
ha en fin helg
klemklem

Sukkertøy for øyet sa...

*frustrasjon*Skjønner deg veldig godt*sukke*
Herlig 70-talls stil du viser her pp bildene da, litt inspirasjon er fint:)

Kan ikke annet enn å si: pust med magen, ta det så rolig du kan og drømmehjemmet MÅ dukke opp:)

*fredagsklem*

Datt sa...

Grattis med nytt kamera! :D Ja, er det ikke typisk! Jeg finner masse hus jeg ønsker meg nå, men skal banne på at når vi endelig skal kjøpe så finner jeg ingenting! :P

Datt sa...

JessJessJess, jeg skulle ha dem! Men jeg rekker ikke å komme innom å hente med det aller første, men kanskje jeg kunne ført over penger å du kunne poppa dem i posten? :D

Tullefrans sa...

Jeg skjønner stressfølelsen! Vi har ikke funnet leilighet ennå, og vi skal være ute første mai..! Men jeg er jo også den typen som har busskortet i hånda før jeg går gjennom utgangsdøra.

Så fine inspirasjonsbilder! Stilskifte er alltid friskt :)

RA/finetingtingeling sa...

Hei hei, se her frøken: http://englefryd.blogspot.com/2010/02/butikken-er-apen.html

Ikke det at eg tror at du IKKJE har fått det med deg allerede altså ;)

Rarerina sa...

grattis med kamera! det er flott med speilrefleks, bildene blir så mye klarere og finere. og det er morsomt. bare følelsen av å holde det, jobbe med det i hendene og se i det.
liker også den reine stilen på bildene, litt sånn 50-60tallet i kombinasjon med industrielle innslag. morsomt å planlegge nytt ja. lykke til i jakten!
og takk for fototips. skjønner foreløpig ikke hvordan jeg lager kollage, skal prøve når jeg orker. nå blir det pledd, blogger og rom 123. hurra!
ha ei fin helg.
klem

Maya: sa...

Oioi, som jeg føler med dere i frustrasjonen av å ikke finne noe. Jeg er så redd det sammen skal skje oss når vi selger i april. Har ikke lyst til å sitte hele sommern heller å vente og vente...X fingre og tær for at dere finner noe snart:)
Synes det var herlige bilder du har funnet frem. Jeg også tenker at stilen blir litt annerledes i nytt hjem. Vi skal jo på møbeljakt i loppissesongen nå. Man kvitter seg med noe og skaffer noe nytt.
Men det er koselig at du legger ut håndverket ditt også synes jeg da! Kreativiteten må jo ute en vei;)

Maya

stjerneglass sa...

Huff, skjønner godt frustrasjonen... Håper og håper drømmehjemmet snart kommer din vei!
Ha en fin helg likevel, da!
Deilige bilder, forresten!

La luz del norte sa...

Oi! Det var jammen et fint kamera!! Si fra om det er så bra som du tror, da! :) Forresten - aner du noe om hvor lenge tilbudet varer??? Har ønsket meg kamera lenge..........

:)

God helg!

Glede sa...

Hei! Håper drømmeleiligheten snart dukker opp - skjønner frustrasjonen. Du må ikke tenke på det med bloggen, det skal være lystbetont, du skal ikke ha dårlig samvittighet for slikt. Har bestilt et armbånd av deg, og gleder meg til det kommer i posten. Du lager så mye fint! :)

Trultemor sa...

Gratulerer med nytt kamera:))
Jeg er i samme gledesskoene som deg der!
Fikk samme typen kamera (men 500) til bursdagen! Og bildene blir bare finere! jeg skal også gå på fotokurs...men vet ikke når det blir enda
Største forskjellen (foreløbig) er å fotografere katten. Makan flotte bilder (om jeg må si det selv, hehe)

Kos deg!

Christine sa...

var vel ikke akkurat noe godt tilbud når japan photo selger samme modellen til 3999? :P og for noen lapper ekstra hadde du fått den nye modellen til canon, den som heter 500d :P men canon 450d er et flott kamera :D er absolutt nødvendig å ha speilrefleks om man skal ta flotte interiørbilder :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Reseller De Nature sa...

Jual obat herbal de nature asli untuk berbagai penyakit kelamin dan sebagainya
gejala kutil kelamin atau jengger ayam
cara pengobatan kutil kelamin dengan
obat untuk penyakit kutil di kelamin
Obat herbal selain kimia untuk kutil kelamin pria yang ampuh
Cara terbaik untuk pengobatan kutil kelamin tanpa operasi
Obat paling ampuh atasi kutil kelamin wanita
Cara penyembuhan kutil di kelamin
Cara pengobatan kutil di kelamin
Obat kutil kelamin resep dokter
Cara herbal mengobati kutil kelamin
Cara mengatasi kutil kelamin pria
Cara mengobati kutil pada kelamin
Cara menyembuhkan kutil pada kelamin
Cara mengatasi kutil pada kelamin pria
Cara mengobati penyakit kutil pada kelamin
Cara menyembuhkan kutil pada kelamin pria
Cara alami menghilangkan kutil pada kelamin
Cara mengobati penyakit kutil pada kelamin pria
Cara menghilangkan kutil di sekitar kelamin
Cara menyembuhkan kutil kelamin secara tradisional
Cara mengobati penyakit kutil kelamin secara alami
Cara mengobati kutil kelamin secara tradisional
Cara menghilangkan kutil kelamin wanita
Cara mengobati kutil kelamin pada wanita
Cara mengobati kutil di kelamin wanita
Cara menghilangkan kutil kelamin pada wanita
Cara mengobati kutil kelamin pada pria
Obat kutil kelamin apotik
Obat kutil kelamin di anus