lørdag 13. februar 2010

Pauseinnlegg♥del II

Jeg koser meg med mitt nye Canon-kamera....


Hva tror dere, er ikke bildene litt ekstra fine?

9 kommentarer:

tempo.dk sa...

Jo, jeg synes, at de er ekstra fine. Jeg er helt misundelig - ønsker mig også nyt kamera.

Camilla sa...

hihi jo, det syns jeg virkelig!! Alt blir ekstra fint med nytt speilrefleks. Hvordan klarer noen seg uten??? :-)

Sukkertøy for øyet sa...

For noen herligheter av bilder du viser her Kristine:)
Fikk selv speilrefleks kamera for noen uker siden, og det er sååå gøøøy:)
God helg til deg lille venn:)

BlandetLoft sa...

Absolutt! gratulerer med nytt kamera, nå kommer du til å få det ekstra gøy med å ta bilder fremover.

Sanne sa...

Herlig innlegg. takk for inspirasjon :)

Datt sa...

Oioi, så fine bilder! Jeg må bare si, jeg har nesten samme kamera og mine bilder blir ikke så fine! Så kameraet skal bare ha en liten del av kred'n her altså, resten går til DEG! ;)

(eddas) sa...

Veldig fine bilder...jeg er så misunnelig på ditt nye kamera:):)
kos deg
klemklem

La luz del norte sa...

Ja, helt enig!!! Veldig skarpe og fine... Hm. Jeg må nok få meg et sånt kamera snart jeg også! :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.