onsdag 17. mars 2010

Det var en gang...

Det var en gang en lystig og kreativ jente...  

...og en flittig arbeidskar...


 ..som skulle bygge seg et nytt hjem.

De lette høyt og lavt og lengre enn langt før de fant et passende prosjekt i Fjordgata 5.


Det var flere hindringer de møtte på sin vei mot drømmeleiligheten...Kjøkkenet var slitent og hadde nok sett sine beste dager..


I stuen var det lavt under taket, og veggene hadde kjedelige strier. Furudører og umalte karmer og listverk gjorde ikke saken bedre.

Den flittige arbeidskaren brettet opp armene, kalte inn gode hjelpere og gikk i gang...Med brekkjern og sag ble taket fjernet...Det var støvete og grått, det varte og det rakk...ville dette en ende få?
Heldigvis hadde den flitte arbeidskaren også med seg en arbeidssom jente..


Nytt kjøkken måtte på plass, fliser måtte legges om det så var noe hun aldri hadde gjort før!Og fint ble det!Og så kunne husfrua flytte inn i sitt nye kjøkken!


Men også flere hindringer måtte overkommes. Med ny hems måtte også trapp bygges, da ble gode hjelpere tilkalt...


Men også gode hjelpere blir slitne..Det varte og det rakk, men omsider nærmet de seg en ferdig leilighet..

Etterhvert gikk det gjetord om denne flittige arbeidskaren og hans arbeidssomme kjæreste..avisen kom..tv-team kom og fine bilder ble resultatet..
Eventyret om den flittige arbeidskaren og den arbeidssomme jenta kunne endt her, de kunne levd lykkelig alle sine dager i Fjordgata 5...
Men historien ville det anderledes, nye prosjekter fristet nemlig.

Derfor er det ingen tradisjonell "snipp, snapp, snute" på dette eventyret enda..
men en moderne "to be continued"

Takk for alle prøvelser, frustrasjon, lærdom og gode stunder kjære leilighet i Fjordgata 5!

Sammen med deg ble jeg litt klokere!

21 kommentarer:

Rannveig sa...

Flotteste leiligheten...Det var tv-adressa sitt innlegg om "en kul leilighet i trondheim" som fikk meg inn i denne bloggverdenen :)Jeg digga det jeg så, og fikk snusen i at du også hadde en blogg. Nyyydelige bilder av leiligheten der også, og mange flotte linker til andre inspirerende blogger. Så mange takk til fjordgata 5 fra meg også, for kjempeinspirasjon! :) Gleder meg til å følge deres neste prosjekt. Hilsen Rannveig.

ralfefarfars paradis sa...

Litt av et eventyr...det blir litt trist nå ...men jeg håper på en lykkelig fortsettelse et annet sted- masse lykke til med husjakten;)

Anonym sa...

Så morsomt innlegg :) De nye eierne kommer til å bli kjempefornøyd.
Lykke til videre med hus/leilighet:)

Hilsen fra agathe si sie.
Ps: er visst tantejenta mi som har tatt det første bildet:)

Ingveig sa...

Så morsomt skrevet! Og så flinke dere er, det ble jo utrolig fint! Ble helt forelsket i den leiligheten.

Lykke til videre med neste prosjekt!:)

'♥ Christine sa...

Råflott! :D

Miss-handy sa...

Leiligheten er bare så råflott!!!
Blir veldig spennende å følge med på neste prosjekt!!....klart at kreative og arbeidssomme sjeler ikke bare kan sette seg ned når jobben er gjort!! Blir fort kjedelig da. Det er liksom prosessen som er gøy:)
Masse lykke til med jakten på det nye perfekte prosjekt!!:)

P a p i r L a b sa...

Det er vemodig å vite at dere ikke lengre er i den kule leiligheten midt nede i byen... MEN jeg gleder meg til å følge med på neste prosjekt!
Lykke til videre i jakten på ny bopel!

Husmora Torunn Husbyn sa...

Hei! Så artig skrevet :-)
Lykke til med nytt prosjekt! :-)

Ellen Marie Albertsen sa...

Så koselig skrevet- ble nesten litt glad i fjordgata jeg og:)

Datt sa...

Hihi, jeg er i alle fall veldig spent på fortsettelsen!! :D

ESMERALDAS HJERTE sa...

hei kjære venn:)
Kanskje litt "tomt" nå; sånn i mellomrommet mellom fortid og fremtid? Sier til emg selv i blant at fremtiden er så lys at jeg må gå med solbriller...:) Og det kan jo dere si til hverandre, sånn i disse tider?:) Er kjempeklar for kafe en dag; fint å oppdateres litt "..siden sist":)...Og TRO MEG!!; jeg tenkte på deg forrige helg, der jeg visste du sto med nesa i vaskebøtta/ kjedelige pappesker:)
KLEM

smilehull sa...

Fint skrevet innlegg:) Og for en herlig leilighet dere laga dere i Fjordgata 5!! Lykke til videre, vi er spente på slutten av eventyret;)

Victorias Inspirasjon sa...

Hei,
Så koselig innlegg! Leiligheten er jo bare kjempelekker, tenker de nye eierne er fornøyde. Gleder meg til å se fortsettelsen og nye prosjekter :-)
Mvh
Victoria

Maya: sa...

Så festlgi lesing og fine bilder! litt av en jobb, og litt av en leilighet dere har skapt. Jeg skjønner så godt de følelsene et bosted kan skape. Ønsker deg og mister handy lykke til med å finne noe nytt. Gleder med veeeldig til å se hva dere finner:)

Maya

Sukkertøy for øyet sa...

Jeg blir ALDRI mett på disse bildene av leiligheten..Stilen er helt unik fantastisk..
Herlig historie Kristine, gleder meg til å følge fortsettelsen i deres nye hjem. *FLINKA*

~~~~~~~~~~♥~~~~~~~~~~

Tullefrans sa...

For en herlig oppsummering! Dere har virkelig gjort dere flid med denne leiligheten, og den gir sikkert mange gode stunder til de er så heldige å ta over.

Det blir spennende å se hva dere får til med deres neste prosjekt!

Riktig god helg :)

Marianne sa...

kjempe fin leilighet dere har stelt i stand. gleder meg til å se flere bilder. har mottatt en bit av flyttesalget deres og alt er kommet godt frem. takk for en fin handel og forsatt lykke til med leilighet.

masy sa...

Så artig innlegg! Og vilket resultat! snakk om gjennomført stil og leilighet, gratulerer så mye. håper dere er vel fornøyd, det har dere grunn til å være!
riktig god dag!
varm hilsen
masy

LahrA sa...

Jeg blir SÅ IMPONERT over hvilket arbeid dere har lagt ned i denne leiligheten og ikke minst blir jeg fasinert og full av beundring for motet til å gå løs på et slikt prosjekt! Jeg bøyer meg i støvet (som er borte..;) hihi).

Blir spennende å følge med på deres nye prosjekter!

Ida Talette sa...

Jeg sitter her med gåsehud, jeg. Milde måne, så utrolig kreative og flinke dere er! Kan tenke meg det er ekstra vemodig å flytte der ifra når dere har lagt halve sjela deres igjen i oppussing ;) Grattis med ny bolig og lykke til med det nye prosjektet. Jeg gleder meg til å følge med :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.