torsdag 4. mars 2010

STORT flyttesalg!

Vi er i gang med å tømme heimen for ting og tang...den ene hemsen vår har vært full av loppis-funn som har vært tiltenkt Urban Retro-shopen. Men så langt har jeg aldri kommet, og nå har vi i steden bestemt oss for å legge alt ut på Finn.no.
Det er flere godbiter blant møblene vi selger, bl.a. lekre barkrakker i skikkelig retro stil, og det nydelige sofabordet vårt med utskjæringer og ordenlige løveføtter. Finn-annonnsen for møblene finnes her.

Nips og naps i flere ulike stiler har vi og samlet opp. Det er Figgjo, stilige lamper, retro tapeter og vintage vesker. Finn-annonsen for ting og tang finnes her.

Det er samboeren som er akusjonarius, og siste rapport fra han er at flere ting er solgt allerede. Så her gjelder det å være kjapp ;-) hehe...

Vi har ikke funnet noe nytt hjem enda. Neste mandag har vi overtakelse. Heldigvis har vi snill familie som lar oss kræsje hos dem til vi finner noe nytt. Jeg har en knapp på etter påske jeg!

I dag ligger jeg hjemme og er syk, godt innpakket i pledd og med c-vitamin brusende i glasset ved siden av meg mens jeg ser på nett-tv. Det passer jo svært dårlig å bli syk når en helg med masse på programmet venter og en flyttesjau henger over en. Derfor tar jeg alle forhåndsregler og håper sofa + tv + pledd + c-vitaminer = frisk til i morgen!

Det kan funke det? eller??

 

11 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Vi får håpe du blir frisk ja- jeg er litt sjaber selv- og det er visstnok noe som går nå...men vi får krysse fingrene;)Så spennende med flyttesalg- det var jo mye fint og artig her. Så håper jeg at drømmeoppussingsprosjektet (hihi- laangt ord..) -snart dukker opp!! Kos deg på sofaen;)

T:o)ve sa...

Stakkars deg da! Du får holde senga og så krysser jeg fingrene for at du blir bra igjen snart :)
Masse flott på flyttesalget, tror jeg må få meg større hus så jeg kan få plass til noe snart...

Lykke til med husjakt og god bedring!

Anonym sa...

God bedring. Takk for de søte øredobbene jeg vant. De kom i posten i dag. :))))

Rosa sa...

Oj, mykje kult for salg hjå deg! Flyttar de fordi de vil ha nye prosjekt, eller?

God betring, og lukke til med flytting og salg!

victoria (huset i byen) sa...

Ja det tror jeg nok pleier å hjelpe for meg med masse c vitaminer, appelsin juice og mynte te med honning og masse hvile...
Så krysser fingrene for deg og håper du blir frisk og rask i morra....
og masse flotte ting du har lagt ut til salgs
klem victoria

Hege sa...

For en drøm at du har flyttesalg! *lucky me* :) Har sendt henvendelse via finn på et par av tingene som jeg bare falt helt for :)

Håper du blir frisk til helgen.. God bedring! Og lykke til med flyttesjau!

Ellen Marie Albertsen sa...

Hvitløk må taes, og ikke minst ingefærbiter i kokende vann... Drikkes..
Da er du frisk imorgen!

Marianne sa...

takk for tipset. jeg tok telefonen fatt med en gang og håper det kommer noen fine ting til bergen om ikke så lenge. lykke til med salget og oppussingen!

Rarerina sa...

Å, er på jakt etter slike spisebordstoler! De hvite. men- har du noen erfaring med frakt til Tromsø, hva det vil koste?

Hege - BOLIGglede sa...

Ser det er lenge siden jeg har vært innom her.. Må skjerpe meg for her har det skjedd mye ser jeg. Lykke til med flytting!
Kule bilder dere tok i leiligheten. Fine minner å ha det.

god helg til deg!

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.