tirsdag 23. mars 2010

Titt tei!

Innom en liten tur for å besøke en lite levende blogg, bare for å gi et aldri så lite livstegn! Jeg er her!! Eller, det vil si..jeg er ikke på bloggen så ofte om dagen. Det er noe med det å ikke ha sitt eget hjem som ikke akkurat trigger bloggelysten når man har en interiørblogg ;-)

Jeg bor hos svigermor på "landet", står opp tidlig, pendler til jobb, pendler hjem, er jeg heldig får vi middag servert og så blir det kanskje litt trening, tur med Nelson og i ny og ne en visning!

Neste uke skjer det endelig noe spennende da! Jeg skal til New York!!


Shopping, champagne og Anthropologie!

21 kommentarer:

Marianne sa...

New York! Åh. Kjenner jeg ble en smule misunnelig nå. De jeg kjenner som har vært der, vender tilbake til Norge som nye mennesker, så den byen er nødt til å ha det lille ekstra. Kos deg masse :D

Og håper dere snart finner drømmehuset :)

Ingveig sa...

Åhh så heldig du er! Ble misunnelig nå kjente jeg. God tur!

P a p i r L a b sa...

New York hadde vært helt kanon, men jeg får late som om Trondheim og Oslo er adekvate urbane høydepunkt ;)
Kos deg på landet!

T:o)ve sa...

.. og Tove er meg som ikke greier å svitsje mellom google-kontoene for tiden...
Ha en strålende uke på landet i påvente av eplekos!

Tove sa...

Skjønner at ikke omstendighetene ikke passer så godt med interiørblogging nå ja..., men tenk når dere får dere ny leilighet/ hus!!! DA blir det nok blogging på deg:) Og New york.... Kjenner jeg er ekstremt missunnlig..:) En fantastisk by, i et fantastisk land... ( ok, er nok farget av litt "hjem"lengsel etter året vi bodde der, alt er jo ikke fantastisk akkuratt, men nesten:))
Syntes til og med de små souvenirbutikkene er fine, elsker ting med I love NY logoen på. Kos dere masse, det er ikke vanskleig å gjøre det i NY:)
klem

Maria sa...

Du får rapportere tilbake om New York. Jeg reiser om to uker :) Jippi hurraaaa!! :D

Kaspara sa...

Hei Kristine
Wow! New York, så gøy!
Utrolig herlige de bildene fra oppussingen i Fjordgaten!
Skjønner at det ikke er lett å interiørblogge uten eget bosted.
Ønsker deg en strålende tur til New York! Kos deg masse!
Stor klem fra kaspara

Ellen Marie Albertsen sa...

Fantastisk:)) Jeg skal til Puerto Rico=)
God tur!!!

Anonym sa...

Åh, heldiggris! Drømmer om å reise dit! God tur, kos deg masse!

Marianne sa...

Ååå så heldig du er! Var der for noen år siden, helt fantastisk by!!!
Skulle gjerne vært innom Anthropologie er sååå mye fint der. Er jo så vanvittig dyr frakt til norge, så går jo nesten ikke ann!
God tur:)

Anonym sa...

Heldiggris! God tur. :)

IngJoh sa...

Tenk at dere skal til NY!! HELDIGEDEREER!! Ps.. størrelsen til Ingrid er 4 år. Selv om hun er snart tre "bare" Kjøper 4 år til henne nå jeg.Siden du spurte. Kanskje du kommer over no KULT og SØTT! (lurer på om jeg skal sende med deg en lapp og få deg til å kjøpe noe kult til ho men du har vel vekt nok i bagasjen din hehehe..De har MYYYE tøffe klær i NY. Oh my god...

ralfefarfars paradis sa...

Kos deg på tur- din heldiggris;) Jeg har aldri vært over there- ennå;)

lisasornes sa...

Så gøy med New York-tur,fiiiin tur ♥
-Lisa ♥

Christine sa...

åh, så heldig da :D kos deg masse i new york :D shopper du litt for meg også? ;) hihi

ana sa...

New York og Anthropologie... heldige deg:) Kos deg så mye:)

Project Vibes gate sa...

Anthropologie! de har en herlig jernseng der som jeg gjerne skulle ha hatt om man fikk den med seg i bagasjen.. har blitt inspirert til å blogge om mitt nye oppussingsprosjekt - blant annet gjennom å titte på bloggen din! Ta en titt da vel, den er forløpig veldig ensom :(

God tur til New York!

Rosa sa...

Åh, dit skal eg òg, men det vert jo veka etterpå igjen, sidan me reiser fredag 9. april. Anthropologie har eg ikkje høyrt om, men det må googlast med det samme. Eg skal nemleg bruke 5 av dei 10 dagane der til å rusle rundt i byen åleine mens min kjære er på kurs frå 8-17 + reise frå Manhattan til Hoboken. Det blir meg, VISA/Mastercard og kamera på tur - det gler eg meg til :)

God tur til deg!

Ellen Marie Albertsen sa...

Da er jeg vel hjemme etter en liten sydentur! Gleder meg til å høre fra din tur!!!:D Håper du har det bra.

Masy sa...

oi så spennende! god tur! :-)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.