torsdag 22. april 2010

Helvetes dritt!

Jeg har handlet litt på Epla! Akkurat nå har jeg ingen egen vegg å pynte opp, men denne tallerkenen her bare måtte jeg ha når jeg så den.


Det har seg nemlig sånn at akkurat det som står på tallerkenen er en liten frase som jeg gjerne lirer ut av meg når jeg blir litt småhissig innimellom! hehe..Derfor er denne litt ekstra morsom. Jeg må liksom bare smile når jeg ser på den, selv om budskapet bokstavelig kanskje kan tolkes på en helt annen måte.Kanskje, kanskje jeg snart kan henge denne på min egen vegg...!? ;-)

Sjekk ut epla-butikken Simsala Bim for flere herlige tallerkner!

14 kommentarer:

Ved leilighet sa...

herlig litt sånn fuldesign sak!

Anonym sa...

He-he! Kult!

(eddas) sa...

Den var kjempekul:)
Og så med rooooooooser og da:)
ja håper du snart får en egen vegg:)
eddaKlemmer til deg

nr.7 sa...

Den var kjempekul! Liker ting som overrasker, og det kan man jo trygt si at denne gjør! ;-)

stjerneglass sa...

Hehe!
Superkul, men søt likevel!
Sånn at man støkker når man plutselig ser hva som egentlig står på den.

Datt sa...

Ååååå, er det bolig på gang eller mistolka jeg? Det er spennende da! :D

Anonym sa...

Haha, herlig! :D

Sukkertøy for øyet sa...

*knis*
Denne var super tøff..
Gleder meg til å se den på DIN vegg Kristine:)

Rangla sa...

Fin-fin! Nostalgisk og frekk samstundes! Eg har ein "award" til deg på bloggen min... :-)

Marianne sa...

Haha...:) Den var kjempe kul:)

Project Vibes gate sa...

Haha! Herlig tallerken! Mens du jakter på nytt oppussingsprosjekt, så kan du jo følge med på vårt som starter 1 mai? Du har ihvertfall inspirert meg - og har følgt med før jeg selv skaffet meg egen blogg!

Thea's Mania sa...

Veldig morsom:) Humor og budskap hører med i interiørverden:)

Välkommen! sa...

haha, riktigt cool! :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.