lørdag 17. april 2010

New York

Nå er det nesten 2 uker siden vi kom hjem fra N.Y.

Det ble litt av en tur...KLM og deres samarbeidspartnere viste seg dessverre ikke fra sin beste side. Vi var 2 stk i reisefølget som ikke fikk koffertene våre før etter 2 1/2 døgn i N.Y. Og på hjemturen klarte de også å rote dem bort. Men, alt dukket opp til slutt heldigvis. Amerikanske immigrasjonsmyndigheter viste seg også fra en temmelig streng side, men det er en annen historie...huff, det ble litt forviklinger. Men sånn i ettertid var det en fin tur tross alt!

Det ble en liten tur på Antropologie og litt interiørsnacks kjøpte jeg, men venter med å vise til vi har nytt hjem. Som forresten fortsatt lar vente på seg!

Jeg deler litt New York bilder med dere...


New York anbefales!

14 kommentarer:

tempo.dk sa...

Ja, NY er magisk. Godt at alt gik godt til sidst og at I havde en god tur. KLM er er vidst kendt for det med baggagen. Ønsker dig en god lørdag. Hilsen Bente

Anonym sa...

Det så fantastisk ut! :)

idyll sa...

Hei hei..
Så godt at turen var vellykket til tross for litt innviklinger.. Jeg tar gjerne imot tips da jeg etter planen reiser til N.Y til høsten:)

Ha ei fin helg, klem fra Idyll

Anonym sa...

Så bra dere hadde en fin tur. Fine bilder. Skulle ønske jeg kunne dra dit.

(eddas) sa...

Wooow det ser ut til og ha vært litt av en opplevelse:)
Ha en flotters dag
eddaKlemmer til deg:)

Marianne sa...

Heldig du som har vært i new york og ikke minst Antropologie:)
Seks år siden jeg var der sist.
Fantastisk by. Får veldig lyst å bra tilbake når jeg ser bilder, Hihi...

IngJoh sa...

ai ai komplikasjoner med immigrasjons myndigheter what? dette må jeg få høre mere om. Sitter å prøver å finne ut hvor var twin towers, var dere der de tårnene STOD og hva er det der nå egentlig?

Datt sa...

*Sukk* Jeg er så reisesyk, drømmer meg bort! :P Seff har jeg flere kjenninger som sitter fast i forskjellige verdensdeler som ønsker seg hjem, ville egentlig ikke bytta med dem heller... :P Så i alle fall herlig ut med vår i NY! Og jeg har det nye kule smykket på meg as we speak, SÅ fornøyd! :D

Ellen Marie Albertsen sa...

Det så magiskt ut!

Yvonne sa...

Åååå.. herlige NYC :) Fint å se bilder fra storbyen. Jeg bodde der et semester fram til februar i år, og lengter fort tilbake når jeg ser bildene dine :)

Jeg har forresten begynt å følge bloggen din, da jeg syns du er kjempe flink med interiør :) Og jeg har liten frallegutt som heter Lui, og vi lurer på om Mr. Nelson er med på bulldog-treff i Trondheim? :)))

lisasornes sa...

ser ut som dere hadde en fin tur ♥ Ha en fiiiin dag!

-Lisa ♥

Design3080 sa...

Oh.. New York :-) Jeg drømte meg litt vekk i bildene dine. Jeg har en drøm om å ta med meg ryggsekk og kamera og traske gatelangs i New York i ukesvis. En dag...:-)

Sanne sa...

Skal dit i tre uker i juli :) gleder meg fryktelig mye og skal ta masse bilder. Både med digitalt analogt og polaroidkamera :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.