mandag 10. mai 2010

Retro funn!

I helga besøkte jeg gode venner og familie i Stavanger!

Som jeg har skrevet om før, og som sikkert mange vet, har Stavanger en herlig fretexbutikk midt i sentrum hvor det bokstavelig talt bugner av retro- sengetøy, gardiner, duker og klær. Det må virkelig være en av de beste i landet!?

Jeg gikk så absolutt ikke tomhendt ut av butikken...Stoffene skal få bli til ugler, lappetepper, puter og punger bl.a. Kjolen er størrelse 42, men et par nye sømmer og jeg tenker den skal bli akkurat rett størrelse for meg. Ser for meg at jeg bør skli rett inn i den maritime stilen med denne!!?

15 kommentarer:

citten sa...

Oi, oi for noen lekre funn :)
Grattis med god fangst!

ralfefarfars paradis sa...

Jeg husker den butikken;) Desverre var jeg ikke opptatt av lopper på den tiden...tro hvilke skatter jeg kunne funnet da- har bodd noen år i Stavanger nemlig- og det er en kjempekoselig by;) Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

Sukkertøy for øyet sa...

ååå, godt å høre fra deg igjen Kristine
..Koselig:)

For noen skjønne retro stoffer du har kapret deg her..
Kjempe stas..
Ser for meg alle uglene dine i disse stoffene, helt klart:)

..Og kjolen da..
SuPeR TøFf

Klem til deg fra meg

Drømmehjerte sa...

Helt enig!! :-) Fretex i Stavanger må være landets beste! Jeg er fra området, men er flyttet til Sørlandet. Men hver gang jeg er i hjemtraktene, MÅ jeg en tur til Stavanger. Dessuten er jo hele området butikken ligger i helt supert!! :-) Supre funn du har fått med deg denne gangen!

Marit sa...

Hei :)
Jeg har en kjole jeg fant på en vintagebutikk, men den er litt for stor over bryst-området. Jeg er ikke særlig god på symaskina, og på det lille stedet jeg bor er det heller ingen jeg kjenner som vil fikse den for meg. Det er en glidelås på siden også. Har du noen råd til hvordan jeg kan legge den inn?:)
Jeg kjøpte den litt for å kunne øve meg litt på sying, uten at det nødvendigvis var så farlig om det ikke ble så fint :)

Snedig Snelle sa...

for noen flotte stoffer du fekk me deg! Skikkelig god fangst :-)

Marianne sa...

gratulerer med kuppene! fantastiske ting og stoffer du har funnet! gleder meg til å se hva du lager...

Ellen Marie Albertsen sa...

Kanskje det er dit man må ta turen?:p

Veronika Mikkelborg sa...

Den fretexen e faktisk veldig bra og man må ha god tid te å prøve og kose sæ der inne :) gratulerer med super fangst- kjenne at e må inn en tur snart :)

Veronika

Ida Victoria sa...

Jeg er rett og slett grønn av misunnelse...! På Fretex på Alnabru, som er rett ved meg, er det omtrent ingen stoffer å finne. Jeg tror det kan være at det er så mange i Oslo-området som ser etter den typen stoffer, så de få som kommer inn forsvinner med en gang. Jeg har nesten ikke funnet noen gamle dynetrekk på loppemarked heller :(

Kan forresten hende jeg må kjøpe en ugle av deg når du kommer med noen nye. De er knalltøffe!

Ida Victoria sa...

...mon tro om jeg får med meg noen på roadtrip til Stavanger, hihi :p

cecilie-design sa...

Åååå så mye fint! Det blir kanskje en stund til du får sydd noe av dem, med ny leilighet på gang?

Lykke til med alle prosjekter!

Stine Hoelgaard Johansen sa...

øj, øj, øj sikken en høst, hvor har du fundet mange skønne stoffer i herlige print og farver
Stine:)

Pia Susanne sa...

Hei! Utrolig fin blogg. Jeg skal innrede stua mi i en retro stil blandet med nytt og moderne. Det flotte med retro møbler er at det som oftest er billig! Takk for fine tips, stikker garantert innom her igjen :-)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.