lørdag 5. juni 2010

Dag 2 - fantastiske bruktfunn!

må bare få det ut... det er så HERLIG å være i gang!!
vi startet med en myk start i dag; loppis, bruktbutikk og kafèbesøk.

kanskje var det flere trøndere (og skaptrøndere som meg) som hadde funnet veien til Hjellen Gård på Klett i dag!? jeg dro i alle fall derifra med oss en stilig stol, lampe, lite lappeteppe og noen duker;


samtidig må jeg jo fortelle dere om den nye bilen vår! vi har rett og slett kjøpt oss en varebil, med SVÆRT bagasjerom. og gjett om jeg allrede er hodestups forelsket i denne bilen etter dagen idag. plass er plutselig ikke noe problem lengre når jeg drar på bruktraid!! anbefales

ferden gikk videre til flisbutikken, hvor vi klarte bestemme oss for flis til badet. fra før av har vi allerede valgt oss ut gulv til stue/kjøkken, tegnet kjøkken og funnet tapet til en vegg på kjøkkenet. jepp, vi har ventet på dette lenge og har derfor klart å få til en superspeed på det hele!

så bar det avgårde til bruktbutikken. eller "himmelen" som det viste seg å være i dag. vi fant nemlig ikke bare ett bord til stua, som vi har lett etter ei stund nå, men 2! og respatexbord og en morsom byste på stativ!

i min "nye" gyngestol og et av teakbordene mens jeg funderer på hvordan vi skal få den gamle tapeten av veggene. noen som har tips?

 Bystenher ser dere respatexbordet. vi har egentlig ikke plass til det (tror jeg) men det var for ille å la stå igjen på bruktbutikken. den morsomme lille skåla fra Bruka Design fikk jeg for en femmer!

imorgen er det imidlertid av med silkehanskene og på med arbeidshanskene! men det var ikke alle som klarte vente helt til i morgen...


14 kommentarer:

Ingerlise sa...

Hei, prøv å bløt det opp med salo vann. Bruk en spraiflasske. Tappen blir løs og lett å rive

Heidi sa...

Skal si du har gjort kupp! Svigermor har et slikt på hytta, veldig greit å kunne få bordplata større! Og respatex-bordet var kjempetøft!

tempo.dk sa...

Flotte brugtfund. Jeg ved jo, at du er god til at se muligheder i det brugte og det er flot - meget inspirerende for mig. Tapetet af væggen - tja, min erfaring er opblødning i vand. Ha' en fin søndag. Hilsen Bente

Jorun sa...

Fantastisk stol!

Tapetfjerning:
Hvis vannet renner av før det trekker inn, bruk såpeskum!

Og på de siste restene skrubbet vi med stålsvamp/Brillo.

Lykke til!

Veronika Mikkelborg sa...

Herlige ting du fant på loppis:) leter etter sånne lenestoler selv:) trenger to til stua mi. ellers så har jeg også trålt loppemarkeder og bruktbutikker og skal lage et lite innlegg snart-bare vi får gjort ferdig altsammen. må jo alltids litt maling og omtrekking til:)
elsker opppussing:)
kose dere med tapet riving- etterpå kommer jo tapetsering og maling og herlige resultater:)
veronika

BlandetLoft sa...

åh så gøy! Nå gleder jeg meg til å følge med her altså.. hihi

Sanne sa...

herlige funn :) jeg hadde heller ikke klart å la bordet stå ;)

Anonym sa...

Gratulerer med leilighet!
Jeg var også på Hjellen gård i går, og fikk med meg mange flotte funn hjem. Var nesten ikke folk der, så jeg gikk mest og tenkte på hvor mange bloggere som gikk glipp av noen skikkelige kupp :)
Jeg er chabby chick-jente, så vi to konkurrerte ikke om godbitene :)

Gleder meg til å følge oppussingen av hjemmet ditt.

Mvh hilsen en annen trønderjente

Datt sa...

Oooh, så genial bil! Hvilket merke/modell?
Knallkule bruktfunn da, jeg gleder meg sånn til å se hvordan alt blir sammen! :D

Snedig Snelle sa...

Fantastiske bruktfunn!! :-)
Og så gøy med oppusingsplanlegging! Lykke te me arbeidet!

Lill-Marita sa...

vi holder på å rive vegger og fjerne tapet om dagen vi også, og i mårra skal jeg på clas ohlson og kjøpe en tapetfjerner - sånn dampmaskin :)
håper den funker, ellers sliter vi litt...!

blir spennende å se hva du har tenkt og hvordan det blir etterhvert - den forrige leiligheten deres var jo så fin :)

Tullefrans sa...

Så morsomt at dere er i gang! Det er virkelig moro å kunne gyve løs når man har pusset opp mentalt i lang stund uansett. Det blir moro å følge med videre!

s h i n e d e s i g n sa...

Spennende prosjekt! Så heldig du var som fant så fine bruktfunn. Har vært på jakt etter et sånt stuebord leeenge nå, men ikke hatt hellet med meg! Kanskje du vil avsløre hvilken bruktbutikk du handler på :-) Lykke til mad fjerning av tapeten i dag!

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.