onsdag 30. juni 2010

Dag 27 - kvistlakk og gipsplater

I dag har vært en LANG dag... 15-timers arbeidsdag tar på. Og jeg gleder meg nesten litt til ferien er over denne uka her, heh...

Så i kveld kommer bare en kort bildeoppsumering over siste nytt!


Når panel skal males så må det kvistlakk til - uten kan en risikere at kvistene "blør" igjennom over tid. Min variant fra rimelige Jula!


Viktig er det også med maskeringstape! Vil ikke ha noe malingsflekker på vinduet.


Tadaaaa - endelig så ser jeg litt resultater! Gjør seg med hvitmaling!

NÅ gleder jeg meg til senga... SNORK!!

6 kommentarer:

(eddas) sa...

Ja du er bare flink:)
kos deg
eddaKlemmer

citten sa...

Kvistlakk ja - det er alltid festlig. Heldigvis tørker det ganske kjapt.

Men det er rart med hvitmaling på listverk og dører og slikt - det er utrolig hva det gjør med et rom og får litt hvitt på slike ting. Roer ned og lysner opp noe veldig :)

Sukkertøy for øyet sa...

..Jeg misunner ditt pågangsmot Kristine
Et slikt stort prosjekt som å pusse opp en hel leilighet-igjen..
Fantastisk SØTA

Du er super flink vennen

Gleder meg til å følge deg på ferden til et ferdig resultat.

Maria sa...

Preparering altså.. Hehe. Synes ikke det er så gale å male, men prepareringen tar tid og er forferdelig kjedelig. :) Og nå har mannen, som dyrt og hellig påstod at han ALDRI skulle slippe meg løs med malerkost, funnet ut at litt hjelp er greit allikevel. Så jeg ser for meg at jeg blir nødt til å hjelpe med prosjekter i fremtiden allikevel. Hehe. Og jeg som hadde det så greit. :)

Karoline sa...

Det er altså så utrolig inspirerende å lese bloggen din her jeg sitter med det som kjennes som et evigvarende oppussingsprosjekt! Nå fikk jeg faktisk LYST til å male ferdig de grusomme rød-brune karmene mine :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.