søndag 6. juni 2010

Dag 3 - riving av vegger!

i dag var det av med silkehanskene, og på med arbeidshanskene - bokstavelig talt!

vi skal nemlig ta bort noen vegger i leiligheten. hovedsakelig for å få åpnet opp mer. det er jo gjerne slik at hus og leiligheter fra 50- og 60-tallet består av masse små rom. mens de fleste i dag heller vil ha store, åpne rom!


bak plater, tapet og strier fant vi smale panelbord.morsomt å bla seg gjennom historien og de ulike lagene med veggdekor.men alt må bort når det skal åpnes mellom kjøkkenet og spisestua.

i løpet av dagen i dag har vi og hilst på flere naboer i den nye gata vår, så mange hyggelige mennesker. ganske forskjellig fra å bo midt i sentrum hvor vi knapt snakket med mange av de nærmeste naboene våre.

mr. Nelson fikk og være med å utforske sitt nye hjem idag. jeg vet vel ikke helt om han er like begeistret som oss for den nye runden med oppussing...

10 kommentarer:

Frk.Eplegrøt sa...

Hei!
Så gøy at dere er igang! :)
Skal bli så spennende å følge riving og oppussingen videre. Dere er virkelig flinke!

IngJoh sa...

Haha.. se på nelson da haha.. FOR et uttrykk!! Jeg måtte le godt nå! Ja jeg ser jo at det er ikke HEEELT klartr for besøk av oss enda *ler^* vi drøyer et par uker hehe.. Ja DEN leiligheten var virkelig retro jess. Jeg må bare si at jeg gleder meg til å se resultatet! *følger spent med*

Solrosa sa...

Hehe! Mr.Nelson klarer seg nok. :) Så herlig kjøkken det er i huset da! Elsker de skapene og skuffene med de herlige håndtakene på! Håper alt er bra med dere alle! Klem fra Sol

Maria sa...

Ja det er morsomt å se hva som skjuler seg i veggene. Var med å rev vegger i et gammelt hus i Bergen en gang, og der fant de aviser - gamle aviser. Husker ikke helt når de var fra, men det var kanskje fra 50 tallet eller noe sånn. Ganske morsomt :)

Sukkertøy for øyet sa...

Er så morro å se hva dere driver med om dagen Kristine..
Dette må jo bare bli bra, kjempe spenennde:)

..Ser ut som litt av en jobb, beundrer dere for pågangsmotet.. FLINKE.

Og vesle Nelson da..Uttrykket sier mer en tusen ord*ler*

Han er sååååå skjønn:)

ESMERALDAS HJERTE sa...

ÅÅ!:) UNNER DERE virkelig et ordentlig nabolag!! Skjønner godt at oppussing ikke er noe særlig, jeg- det blir liksom ikke så mye deilig sofa- eller rolige fang å krype opp på....Endringer overalt liksom??:)Godt at han har fokuserte eiere da, som vet hvordan det skal se ut til slutt:):)Det her blir nok veeeeldig bra!!

Gleder meg til å se deg igjen!!
klem

In my house sa...

ÅÅÅÅÅååå, det är så kul att riva å renovera, man vet aldrig vad man hittar bakom väggar och under golv =)

Kram josse

Tullefrans sa...

Jeg må si dere er effektive :) Det blir sikkert kjempefint! Mr. Nelson skjønner nok også at alt blir bra til slutt, og at han er heldig som bare kan være passiv betrakter til sirkuset som utspiller seg.

Heidi sa...

Så spennende å les eom oppussningsprosjektet - jeg er selv i gang men ikke så dramatisk da... Det er en gammel herskapsleilighet i København og mangler ikke så mye ( har holdt på i 3 år da...)
håper dere beholder kjøkkenet jeg likte det veldig <3<3

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.