torsdag 10. juni 2010

Dag 7 - pakking!

pakking for å flytte inn i nye leiligheten? nei - pakking for å reise til Kina!

må nok ærlig innrømme at denne planlagte Kina-turen har vært litt i bakhodet etter vi vant budrunden på nye leiligheten. plutselig skal vi reise i morgen og kofferten måtte pakkes, og leiligheten klare seg uten meg.

heldigvis skal vi ha snekker i leilgheten de 2 ukene vi blir borte, så det blir ikke helt stillstand i arbeidet. får nok ikke til å rapportere fremdriften fra Kina, men forhåpentligvis har jeg masse å vise når vi er tilbake igjen!

7 kommentarer:

Maya: sa...

God tuuur!! Kos dere masse, Kina er et herlig land:) Jeg er så treg med å sjekke blogg-mailen min, så jeg leste ikke din mail før nå. Jeg har ihvertfall sendt deg svar! Håper det hjalp litt:)

Maya

tempo.dk sa...

Rigtigt god tur. Det bliver nok lidt dejligt at komme væk selvom det måske er lidt uoverskueligt. Det bliver sikkert en fin tur. Hilsen Bente

Hvite tulipaner sa...

God tur og kos dere masse!
Blir jo ekstra godt å komme hjem med ny energi og fortsette med oppussinga:)
Klem fra meg

lisasornes sa...

Kina,du...så spennende!

~Ha en fiiiin ferie...

Maria sa...

Heldige du. Kina er så fint og spennende. :) Gleder meg til rapport når dere er tilbake. :)

Minmill sa...

Juhu, god tur til Kina. Du er sikkert dradd allerede. Takk for varsel om tapetmaskinen. Jeg tenkte også at det må være for godt til å være sant. :-)

Jeg har hørt om sånne tynne gipsplater. Vi har en nabo som brukte sånne, og de er geniale. Det er så spennende og følge med i posessen deres med oppussing. Det høres ut som du har klare meninger om hvordan det skal bli, og jeg gleder meg til å se mer.

Beste hilsener fra MInmill :-))))

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.