fredag 9. juli 2010

Buddy!

I går var vi avgårde og prøvekjørte en Buddy! Har dere sett disse? En liten og ganske så morsom bil! Jeg syns den er såpass rar og anderledes at den bare blir skikkelig kul!!

Men den er ikke bare kul, men og miljøvennlig! Den går på strøm, er "Made in Norway", veiavgiften er 400,-, man kjører GRATIS i bomringer, parkerer GRATIS på kommunale parkeringsplasser og en fylling med strøm på tanken koster ca en femmer :-D årlig vedlikehold er ca en tusenlapp per år! Så foruten evt. Lånekostnsder og forsikring er dette en nesten GRATIS bil! Og det gjelder både lommeboka mi og miljøet!!!

Så nå er vi litt i tenkeboksen på em sånn bil da.. Av praktiske årsaker kunne vi godt trengt en bil nr 2. Men jeg har en miljø-samvittighet, og den sier egentlig "nei" til 2 biler i en husstand med kun 2 mennesker og en Bulldog! Men med denne bilen trenger jeg jo ikke det!!Oppfordrer herved flere til å tenke Buddy! Og om det finnes noen lesere som har erfaring med Buddy, vil jeg gjerne høre deres erfaringer!?

8 kommentarer:

Janne sa...

årlig vedlikehold er 1 tusenlapp pr mnd?! der har du vel skrevet feil?for om det er 12000 i året, hvert år, med en buddy, ja, så blir det jaggu ikke billig!

Datt sa...

Hehe, jeg tenkte som Janne her, "årlig vedlikehold er ca en tusenlapp per måned"? Hørtes dyrt ut... :P Jeg kunne godt tenkt meg en slik jeg ja, men jeg kommer meg no ikke hjem om vinteren, her må det neste 4hjulstrekk til!

Glede sa...

Hei! Nå har jeg lest meg gjennom flere innlegg her.. Så spennende med oppussingen, jeg må si jeg beundrer energien og pågangsmotet deres! Virkelig fine brilleetui forresten. :)

IngJoh sa...

Hvordan er bilen sånn rent kolllisjons sikker? for meg så er akkurat den delen veldig viktig, det kommer faktisk før miljø for meg da. Men ellers er den bilen bare superduper, og jeg skulle gjerne hatt en sånn konebil hehe..

Hva koster den?

Rikke - fargesirkelen sa...

Det stemmer at det årlige vedlikeholdet er 1000 kr pr mnd ja. Uansett er det mye billigere enn vanlig bil om du regner med alle utgifer du har til drift og vedlikehold med den. Forskjellen er at ved en vanlig kommer utgiftene pø om pø og at du ikke tenker på totalen.

...ble litt engasjert her og svarer på andre kommentarer :P Men så på slik selv for to år siden. Det endte med at vi ikke fikk lov kjøpe ettersom vi bor 10 mil fra Oslo og dermed er utenfor servicerekkevidden deres...

Forresten, argumentet om sikkerhet for å velge en annen bil er vel og bra det. Men om alle hele tiden skal ha større og sikrere biler enn de andre på veien vil vi til slutt kjøre rundt i noen SUV`er på størrelse med tangs. Gud forby at det måtte skje - lenge leve Buddy og andre fornuftige biler.

små og store drømmer sa...

Hadde jeg hatt en parkeringsplass utenfor leiligheten med tilgang på strøm, hadde el-bil absolutt vært første valg.
Men dessverre er det gateparkering både hjemme og på jobben. Derfor syntes jeg det blir litt upraktisk.
Kjørte faktisk Think forrige dagen. Tror el-biler er greie om man ikke skal så lange biten. Tommel opp for en grønnere (og billigere) hverdag.

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Reseller De Nature sa...

Jual obat herbal de nature asli untuk berbagai penyakit kelamin dan sebagainya
gejala kutil kelamin atau jengger ayam
cara pengobatan kutil kelamin dengan
obat untuk penyakit kutil di kelamin
Obat herbal selain kimia untuk kutil kelamin pria yang ampuh
Cara terbaik untuk pengobatan kutil kelamin tanpa operasi
Obat paling ampuh atasi kutil kelamin wanita
Cara penyembuhan kutil di kelamin
Cara pengobatan kutil di kelamin
Obat kutil kelamin resep dokter
Cara herbal mengobati kutil kelamin
Cara mengatasi kutil kelamin pria
Cara mengobati kutil pada kelamin
Cara menyembuhkan kutil pada kelamin
Cara mengatasi kutil pada kelamin pria
Cara mengobati penyakit kutil pada kelamin
Cara menyembuhkan kutil pada kelamin pria
Cara alami menghilangkan kutil pada kelamin
Cara mengobati penyakit kutil pada kelamin pria
Cara menghilangkan kutil di sekitar kelamin
Cara menyembuhkan kutil kelamin secara tradisional
Cara mengobati penyakit kutil kelamin secara alami
Cara mengobati kutil kelamin secara tradisional
Cara menghilangkan kutil kelamin wanita
Cara mengobati kutil kelamin pada wanita
Cara mengobati kutil di kelamin wanita
Cara menghilangkan kutil kelamin pada wanita
Cara mengobati kutil kelamin pada pria
Obat kutil kelamin apotik
Obat kutil kelamin di anus