onsdag 7. juli 2010

Dag 34 - 700 kg flis!

Til nå denne uka har vi bært opp 700 kg flis i leiligheten vår! Heldigvis bor vi "bare" i 2. etasje. Men helt ærlig så føles ikke det som bare-bare når det er snakk om 700 kg...

(Mobilbilde)

Helt på toppen av bildet går det så vidt an å skimte flisen som skal legges på kjøkkenet. Dere klarer kanskje se at den er litt "betong-aktig"? Den er i alle fall det, og litt i brun-toner. Veldig spent på hvordan den blir når den kommer på gulvet. Forhåpentligvis får jeg svaret på det i helga, da planlegger vi nemlig å få flisene på plass! De hvite flisene er til badet... Jeg kan ikke helt forklare dere badet enda. Det er litt komplisert ser dere, selve utformingen altså. Noen stikkord kan jeg prøve meg på; eget dusjrom med lekker glassvegg, lite repo opp til dusjrommet med teakfliser på gulvet, skipsgulv i en del av badet, murvegg... hmm, ja det er så langt jeg kan forklare. Blir bedre når det blir ferdig etterhvert og jeg kan vise dere bilder!

Flislegging krever både fugemasse og fliskutter  ;Jepp, vi jobber nå og står på.. og hele tiden er det vissheten om hvor bra jeg er sikker på at det blir til slutt som driver det hele fremover. Motivasjon til et sånn prosjekt må komme innenfra, et sånn her prosjekt under tvang og press ender ofte ikke så bra. Ikke minst må man ta seg tid til å ta vare på seg selv, hverandre og rett og slett ta seg litt fri...

...så da henges arbeidsbuksa fint på en spiker;
og man trekker seg tilbake med jordbær, vannmelon og siste ROM123!

I tillegg takker man ja til god hjelp, for eksempel fra en maler, som kan sparkle skjøter på gipsplater, og som fikser det sånn at jeg får et lekkert arbeidsrom - helt uten lister!

9 kommentarer:

Allis i Eventyrland sa...

Ah, beundrer dere for det harde arbeidet dere gjør, altså! Men jeg er sikker på at det blir mer enn verdt det :) Blir så gøy å få se resultatet!

stjerneglass sa...

Å, dere er gode!
Er kjempespent på resultatet!
Lykke til videre!

Cecilie sa...

Er så spennende å følge med på alt dere holder på med :) Fy søren så flinke dere er må jeg få si. Verken jeg eller min samboer hadde kommet oss gjennom en sånn oppussing med livet i beholdt, forholdet hadde ihvertfall ikke klart seg. Hehe.. hadde vært noe å hatt litt bedre handy-skills siden det er alt for dyrt å ikke ha det ;)

Lykke til videre, jeg gleder meg til å se hvordan det blir tilslutt!

Anonym sa...

Hva mener du med repo?? Spennende prosjekt dette her! Lykke til videre....

Maria sa...

Så spennende. Vi skal flieslegge over kjøkkenbenken, men det er heldigvis bare 1,5 kvm, så det blir vel neppe 700 kg. Hehe.

Ellen Marie Albertsen sa...

700 kg... herregud! Dere er FLINKE!!

Rosa sa...

Trur me hadde "berre" 500 kg flis, faktisk. Og no er alle veggflisene komme på plass! Imorgon vert det antakeleg fuging, og så får me sjå om mannen kjem igang med dei koksgrå golvflisene. Gler meg til å sjå badet - det høyrdest noko "sprekare" ut enn det me lagar ;)

nr.7 sa...

Det ble sikkert en skikkelig treningsøkt det! Gleder meg til å se resultatet! :-)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.