onsdag 14. juli 2010

Dag 40 - flislegging av kjøkkengulv



Ettermiddagen idag har vært fyllt med fliselim, håndmikser (ikke den standard-saken mange sikkert har i kjøkkenskapet men en skikkelig kraftig kar), tannspatel, flisekryss og flisekutter.
Skal heller ikke skjule at det også i ettermiddag ble pepsi max og smågodt. Har kommet til et punkt hvor vi ikke helt klarer oss gjennom arbeidsøkten uten, hehe.

Kjøkkengulvet har nå fått stilige, store fliser med et betong-aktig uttrykk. Flisene måler 60x60 cm, så det var fort gjort å legge (selv om dette var første gang!)



Flisene er absolutt herlige! Men jeg klarer ikke helt å se de i sammenheng før resten av kjøkkenet kommer på plass - og da er da bare å krysse fingrene for at jeg er like begeistret!!

Men - alt til sin tid, i morgen blir det fuging!

10 kommentarer:

victoria (huset i byen) sa...

Så morsomt å følge med dere på deres vei, og har nok alt sagt det tusen ganger, men dere er KJEMPE FLINKE.... Så da er det lov å unne seg litt godt ;)
klem victoria

House of Dogs sa...

Synes dere er så utrolig flinke altså! Dette blir råstilig!! Keep up the good work:)

klem

Unknown sa...

Jeg slenger med på bølgen de andre over meg har startet, og kan fortelle dere at det er like spennende hver gang å se hva dere har gjort om dagen! Det ser så langt veldig bra ut! Kjempe flinke er dere!! :D

Jeg drømmer enda om italieneren din fra i går! Så takk for nettsiden! :)

Klem Hverdagsspiren

IngJoh sa...

Herregud da jente, du er en driftig dame! er det noe du ikke kan???! du burde være stolt av deg selv, alt det du har gjort! ikke mange damer som kan gjøre det du gjør. Fantastisk!

Veronika Mikkelborg sa...

Åhh-kule fliser! Elsker opppussing og rot og er litt missunnelig når jeg ser arbeids bildene dine- gleder meg til å se hele kjøkkenet ferdig:)

Minmill sa...

Så spennende. Håper virkelig det blir ok uten varmekabler da... :-) Store fliser er det fineste jeg vet, og jeg gleder meg til å se kjøkkenet når det er mer ferdig. Dere er flinke til å jobbe.

Allis i Eventyrland sa...

Fine fliser, tenker det blir kjempefint! :)

Sukkertøy for øyet sa...

..Og dere fotsetter å imponere...
Dere burde starte et firma*knis*
"altmuligfolk" kan det hete..
Dere er sååå flinke :)

Den godteposen der frista voldsomt her
*sukk*

Kose deg Kristine :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Unknown sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini