søndag 18. juli 2010

Dag 44 - kjøkkenet tar form

Jeg er ikke blant dem som plages, klager, banner og steiker når flatpakker fra Ikea skal monters! Heldigvis...

Jeg blir en petimeter..nøyaktig og systematisk! Følger bruksanvisning til punkt og prikke, studerer heller tegningen 5 minutter ekstra for å være sikker på at jeg har skjønt nettopp; tegninga!

Jeg sorterer skruer, plugger, beslag og andre dupeditter..


Og så skrur jeg..


Etter 2-3 skap får jeg dreisen på det!


En pust i bakken er viktig og ta.. litt pepsi max gjør kroppen min glad!


Litt hjelp fra en handy mann gjør kjøkkendrømmen litt mere sann..


3 kommentarer:

victoria (huset i byen) sa...

Ja begynner å ta form er nå...
Gleder meg til å se hvordan kjøkkenet blir, ser veldig bra ut...
klem victoria

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Unknown sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini