torsdag 22. juli 2010

Ikea in my heart!?

Første halvdel av kjøkken-hesteskoen vår gikk veeeldig smertefritt å montere. Så smertefritt at jeg innerst inne visste veldig godt at dette var for godt til å være sant. Og jeg fikk rett…

Så denne uka har jeg vært på Ikea hver dag.. ikke tull. Og jeg må virkelig virke som skikkelig dum og blond som ikke har helt kontroll på kjøkkenet mitt.... Og det verste er jo at jeg har truffet på samme fyren flere av gangene som jeg har vært i retur/bytte skranken. Det hele endte i går med at han sa hade til meg og ”fortsatt lykke til med kjøpene dine da….” jepp, jeg rødmet og ble flau skal jeg love dere!

Da de i 1955 valgte å legge rør og all slags greier i ene hjørnet på kjøkkenet, som de bare bygget seg rundt når de snekret sammen kjøkkeninnredningen, tenkte de nok ikke på at jeg i 2010 kom til å få så mye trøbbel med disse pokkers rørene! Heldigvis finnes det i dag stikksag, feinsag, borremaskinen osv., så en løsning ble det på det hele til slutt!

Jeg er egentlig ingen superfan av Ikea… for mye samlebånd og for kommersielt for min smak, litt er lov og går an.. men for meg går grensen nesten ved sofa og kjøkken! (no offense til dere som handler vaser og puter der altså..) Men de har en glimrende kundeservice, i alle fall når det kommer til bytterett. Selv om jeg hadde 3 kjøkken skap som var skrudd sammen på alle mulige måter var det ikke noe problem å få byttet, pengene kunne jeg til og med få tilbake siden jeg hadde kvitteringen :-DSå er det en liten krabat som begynner bli lei av hamring, snekring og alt bråket….

10 kommentarer:

Allis i Eventyrland sa...

Haha, så nydelig med hørselvern! :D

Anna sa...

Hahahaha, Mr Nelson :D :D :D

ralfefarfars paradis sa...

Ja jeg har også et litt sånn blandet forhold til ikea- men allikevel så har jeg kjøpt store mengder møbler derfra...haha- men jeg merker jo forskjell på kvaliteten da- på f.eks sofa og stoler...nå har jeg meldt meg inn i ikeafamily for de hadde noen gode rabatter- så nå har vi enda mer ikea her i huset;)Men jeg må si- at de av og til har noen serier-produkter som har veldig bra design!! Er så imponert over leiligheten deres- dette blir jo såå fint- kjempeflott tapet du hadde valgt- og det kjøleskapet!! Sukk og stønn- jeg vil også ha en stram italiener som holder meg med selvskap på kjøkkenet;)
Gleder meg til fortsettelsen- håper du slipper alt for mange turer på ikea;)

Heidi sa...

Jeg er enig om at noe er ok å ha fra Ikea men alt for mye er rett og slett alt for mye - lykke til med rør problemene jeg har hørt det av en del nå og er glad vi ikke valgte Ikea når vi når skal ha kjøkken...men det blir nok noe tull med vårt kjøkken også da...men har helidgvis valgt å betale oss vekk fra å selv sette det opp.

Lykke til - gleder meg til å se resultatet

Tove sa...

Så morro å få følge oppussingen deres! Blir kjempeimponert over hvor flinke dere er, og ikke minst hvor "handy" du er:) Gleder meg til å følge med videre ( er jo innom ganske så ofte, er bare ikke så flink til å legge igjen spor etter meg..)
klem

Ellen Marie Albertsen sa...

Hei!
Jeg har kjøpt Aloe Vera til 169 kr boksen fra Alfacare.no..
Du må være firma og kjøpe store partier, så derfor har jeg ikke nevnt link til hvor man kan få kjøpt den i innlegget mitt. Men let litt rundt og du finner sikkert god Aloe Vera en annen plass:)

Rosa sa...

Eg er nok ein svoren IKEA-fan, både når det kjem til utvalg, prisar og kundeservice. Og eg har endå til gode å finne ut at noko manglar i dei mange flatpakkane me har fått i hus. Når det er sagt, så fekk me ein kjøkkenkonsulent til å sjå over bestillinga vår før me sendte den, og me fekk det plukka og levert på døra - heldigvis! Eg var svært høggravid då kjøkkenet skulle på plass, og ein slik runde er eg redd kunne satt igang både det eine og det andre for temmeleg nøyaktig 3 år sidan ;) Kva frontar skal de ha, forresten?

Lukke til med vidare montering!

IngJoh sa...

Hehe... lo godt nå ja.. den bissevoffen din har virkelig sine uttrykk det er nå iallfall sikkert!
OG som jeg har sagt tidligere, så står det stor respekt av slik dere står på. Du er virkelig flink må jeg si.Dette er på mange måter en måte å bygge et HJEM på. Ikke bare et hus men et HJEM. Fikset med egne hender. Jeg gleder meg til vi får komme på besøk. (du har vel tenkt på oss når du skal innrede GJESTEROMMET hehe..)

Og ps.. Ingrid lurer på når tid tante "kistine" kommer på besøk hehe,,. jeg nevnte til henne tidligere at nå kommer snart tante kristine på besøk med fly, og så har hun nå ikke glemt dette her da hehe..

Håper vi får se deg snart, men om det ikke går så går det ikke da FÅR vi vente til neste år! For da kommer vi oppover.

Anonym sa...

Du verden så flink dere har vært og er. Du vet nok hvordan du vil ha det,og nøyaktig og systemastisk har du alltid vært.Herlige Nelson..ser ut som han nyter øreklokkene..
Nå gleder jeg meg virkelig til og komme på besøk,håper gjesterommet snart er klart.
Klem til begge fra mamsen :-)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.