mandag 2. august 2010

Hvilken dag er det i dag?

De som følger med på oppussingen fikk kanskje med seg at jeg hadde kontroll på telling av dager.. "Dag 38: kjøkken tar form", osv... men jeg har rett og slett mistet tellinga! Det får holde å ta en dag av gangen. Men vi har nå hold på i ca 2 måneder. Overtakelsen var 4. juni... den 12. juni reiste vi 2 uker til Kina, så de ukene gikk litt bort, selv om vi hadde en snekker der noen dager. Om jeg trekker fra de, har vi holdt på i ca. 6 uker!

Og her kommer siste nytt;

Flisene over kjøkkenbenken er kommet på plass! Her har jeg valgt hvite, høyglans, i størrelsen 10x10 cm. Gleder meg til å se helt hvordan det blir når fuger og kommer på plass. Over flisene er planen å ha 2 stk åpne hyller over hverandre. Lengden på hyllene har jeg ikke helt bestemt for enda. Skal de være like lange som hele veggen? eller skal de være kortere? Helt horisontalt, paralellt ovenfor hverandre, eller? Noen som har lyst å dele meningene sine?På kjøkkenet har vi og fått gassovnen levert! Og et lite vindu er også blitt laget i veggen som er mellom gang og kjøkken. Dette hovedsaklig for å kunne slippe inn lys i en ellers mørk gang (uten vindu) men så er det jo litt koselig og da!Når det kommer til høyskapene så står fortsatt stillingen 1-0 til skapene.. men, jeg gir meg ikke så lett! Forsterkninger er tilkalt og mot slutten av uka skal en megahandy svigerfar få ordne på disse!!Jobben med å få nytt bad på plass går også sin gang. Jeg peser litt med flisene som vi har valgt på gulvet i dusjsonen. De har et øveste lag med børstet stål (eller krom, er litt usikker), og dette er beskyttet av en slags teip/film - på HVER ENKELT mini-flis!! for en jobb å fjerne.. jeg går ut i fra at dette er noe som må gjøres "manuelt", bit for bit, for hånd. Stemmer ikke det? hører gjerne fra andre om det er noen som har samme erfaring!!

Heldigvis tar vi oss tid til litt andre aktiviteter enn bare oppussing. Og i kveld venter konsert med en av mine favorittartister for tiden; Melissa Horn!! :-D

14 kommentarer:

Jane sa...

Det begynner jo virkelig å ta form nå da. Kjempe flott blir det :0)
Og de flisene på badet blir jo bare super lekre. Men guuuuuri land FOR en jobb med å fjerne folie på hver enkelt av de krom flisene da *dån* Skulle ikke vært lov å lage noe så ufampete.
Og den konserten er jeg MEGA misunnelig på..bare så du vet det ;0)

Kos dere på konsert.

Klem Jane.

Allis i Eventyrland sa...

Åherreguuuud for en jobb å fjerne alle de lappene :O

Ida Victoria sa...

Haha, kunne de ikke klistret litt støre plastfilmbiter over flere fliser? Noe så kløenete..

Det begynner jo å bli knallfint på kjøkkenet! Dere er virkelig flinke! :)

House of Dogs sa...

Detta ser virkelig lovende ut:) Synes dere er flinke jeg! Litt av en jobb som venter der hvis du må fjerne plasten på flisene en og en..Men de var råstilige:)

Lykke til med teip og høyskap!

Klem

Heidi sa...

Så flott det blir :) Ligner en smule på mitt nye kjøkken (bilder kommer på bloggen snart)

Irriterende med plastfilm da, hadde nok problemer med å ta av filmen på kjøleskapet men det en nok lett i forhold til alle de små flisene....

victoria (huset i byen) sa...

Så flott det blir, begynner virkelig å ta form nå ja....
Og for en jobb med flisene, vet dessverre ikke om noen lettere måte, men knall lekkert blir det...
Og anngånde hyllene, ville jeg latt de gå med hele lengden av veggen, sett lignende gjort før og det ble kjempe flott....
Ha en flott kveld på konsert..
klem victoria

små og store drømmer sa...

Så flinke dere er. Har dessverre ingen tips ang. teipen på flisene.. Just keep up the good work :)
Jeg ville også valgt hyller hele veien. Tror det blir en fin detalj på den veggen :)

Helene sa...

Flinke!!

Kanskje du kan ta en grov skurebørste og bare "skure" de av? at du da kanskje får flere i samme sveip?

Snedig Snelle sa...

Så fint det blir!
Tøffe fliser på badet! Eg tror eg ville valgt hyller som gjekk over heile veggen på kjøkkenet. Stilig! :-)

De holde på å bygga vårt hus og, så glede meg utrolig te å få mitt nye kjøkken! :-)

IngJoh sa...

Tror jeg hadde klaget på det med de fliselappene jeg. Skal jo neppe være sånn da herremin!Men skal si du har fått det til allerede. For en kul leilighet du får! Kjempespennende dette her. Tusen takk igjen for at du deler dette med oss!

Marigrafen sa...

Så fint kjøkkenet blir! Jeg ville valgt hyllene til å dekke hele veggen.

Melissa Horn konsert! Nå ble jeg misunnelig..

Eva sa...

Heia!
Tskk for sist, det var koselig og få hilse på deg hos din mor her i vår!
Gratulerer med hus og jammen får dere det flott! Det med flisene har jeg null peiling på. Flott blir det. Om det er rett vet jeg ikke, har ikke sønnen min her så jeg fikk spurt han. Han jobber med å legge fliser..hi,hi.. Lykke til med videre arbeid, og dere er flinke og står på!

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Unknown sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini