fredag 6. august 2010

Og nå skal vi leve lykkelige alle våre dager..

Akkurat i denne sammenhengen snakker jeg om meg og høyskapene...

I går endte sluttresultatet med 3-2 til Meg (og min medspiller svigerfar)!
Høyskapene yppet seg litt en liten stund, fikk hjelp av et hjørne som ikke var i vinkel, og en vegg som var en smule skjeiv.
Heldigvis hadde jeg en medspiller med masse tålmodighet og ferdigheter.
Så, endelig igår, rundt midtnatt kunne vi konstantere at høyskapene var festet til veggen i vater, mikroen var på plass sammen med sine dekkfronter og dører og skuffer var på plass i henglsene sine!!


Min Italienske sjarmør kom også luskende bortover til kjøkkenet for å posere delvis sammen med høyskapene. Og jeg tror dette skal bli en veldig bra match!
(det er plass til han i mellomrommet mellom høyskap og kjøkkenbenk altså, ser bare ikke helt sånn ut på bildene....)Som dere ser på enden mangler det en front. Men det er rett og slett fordi jeg må male en liten foring som sitter nærmest veggen med noen flere strøk. Foring er viktig å ha nærmest veggen for å kunne åpne den store uttekkbare skuffa uten å ta i veggen...
Konklusjonen vår i går ble at "disse skapene vil jeg få masse glede av"!! De kan jo romme enorme mengder med ting og tang!!Vi har også fått på plass blandebatteri på kjøkkenet. Etter mye om og men ble det til at vi kjøpte blandebatteri fra Ikea. Sammen med den svære gasskomfyren tror jeg det vil bli veldig bra med dette litt massive blandebatteriet og! Flisene er nå og fuget med lysegrå fugemasse.Maling av vinduskarm på kjøkkenet er også i gang. Og som dere ser i taket har vi og fått spotter på plass!

Det var siste oppdatering fra denne kanten..

God Helg ønskes alle som titter innom :-)

16 kommentarer:

Jane sa...

Se der ja. Nå begynner det virkelig å bli et kjøkken :0)
Dere får jo sinnsykt med lagringsplass/skapplass. En smule misunnelig nå ja.... Det er noe som alltid kommer godt med. Og når dere får siste skapdør på plass og smyget den lekre Italieneren på plassen sin, så blir det nok über bra :0)

Klem Jane.

små og store drømmer sa...

Så fint, så fint :)
Kjekk han Italieneren din :)

sMarte sa...

Hei Kristine! Dere har kommet skikkelig langt nå. Vi sliter litt med en dekkfront over mikroen. Har dere skjært til de små under/over mikroen selv? Fikk beskjed fra IKEA om å gjøre det, men det høres så utrolig rart ut og ikke minst vanskelig å få rett... :)

ABE sa...

Så flinke dere har vært. Dette blir knallbra.

(eddas) sa...

Dette blir jo riktig så bra:)Deilig med masse plass til ting og tang der:)
Kos deg med dagen i dag..
eddaKlemmer

House of Dogs sa...

Der var de på plass ja! Detta blir jo kjempe bra! Man får aldri nok oppbevarings plass;)Og med han kjekke italieneren til å sette prikken over i'en blir kjøkkenet deres utrolig stilig!!

Klem

Sukkertøy for øyet sa...

Dette blir et snasent kjøkken Kristine..
Guri malla for et kjøleskap..
Din lilel snik*knis*
Er nok det som står HØYT oppe på ønskelista mi gitt..I lyse rosa*ler*
Det er sukkertøy for øyet det..hahaha

Så fantastisk med så mye lagringsplass, også så ryddig og pent det blir.
Masse lykke til med all jobbingen på ditt nye rede søta:)

Datt sa...

Herlig, nydelig og herlig og nydelig altså, dette blir jo knall! :D

BlandetLoft sa...

åh så gøy. Det der må jo bare bli smæshing altså, og det er jo det egentlig allerede. Hehe.

Rosa sa...

Så flinke de er, og så kult det blir! Og du - 6 veker er jo ingenting ;) Me har endeleg flytta heim etter 4 veker i eksil, og huset er langt frå ferdig...

God helg!

IngJoh sa...

Du imponerer meg jente!

ralfefarfars paradis sa...

Her går det jo virkelig fremover;) Er så misunnelig på den lekre italieneren din;) Det skal bli skikkelig gøy å se det endelige resultatet;)

victoria (huset i byen) sa...

Ja ja ja nå begynner det virkelig å ta form, og ser mer og mer ut som et ferdig kjøkken.... Kjempe bra ser det ut, gleder meg til å se kjøkkenet ferdig....
klem victoria

Maya: sa...

Hihi, så morsomt å følge med på oppussingen deres! Dette blir fint, og skapplass får man virkelig aldri nok av...Smask til italieneren fra meg!

Maya

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Unknown sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini