onsdag 11. august 2010

Oslo-tips til meg?

Plutselig er uka halvveis og jeg noterer meg at det er ei lita uke siden forrige innlegget mitt! Og jeg som hadde planer om nytt innlegg hver dag med siste oppdatering... det skjer egentlig ikke store ting i leiligheten om dagen. Vi pusler med litt småtteri; listverk, lufteventiler og maling blant annet.

Derimot har hele huset gått i gang med et større prosjekt, vi skifter en hel ytterveg på huset! Det er værveggen som var råtten, gammel og dårlig, så den må få ny kledning - og ikke minst isolasjon!! Da kalles det inn til dugnad, og heldigvis er vi så heldige å ha en snekker på huset.

I morgen kveld vender vi derimot snuten mot hovedstaden! Vi skal på Øyafestivalen, spise god mat, bo på hotell og ikke minst besøke interiørbutikker! Og her håper jeg noen der ute har tips til meg? Har laget meg en liten oversikt, men vil gjerne ha tips til hvor vi bør dra! Dere kjenner jo "stilen min", så gjerne forslag som passer den!

Avslutter med et lite mobilbilde fra kjøkkenveggen som nå har fastmonterte kjøkkenskap på rekke og en høy kjekk Italiener som vi fant ut måtte bli enda litt høyere for å passe inn blant de høyreise herrene fra Ikea!


Syns rett og slett det ble utrolig stilig!!
Husk å gi meg Oslo-tips om du brenner inne med noen!

22 kommentarer:

smileull sa...

Jeg ville tatt turen til Grünerløkka og gått på Frøken Dianas Salonger, Fretex Unika, Urban Retro Modern (tror jeg den heter...) og Purpur, og prøvd å få med meg markedet i Birkelunden søndag ettermiddag.

For kitch er Ruth 66 på Torshov (Torshovgata) veldig morsom.

Kristine sa...

Det er kveldsåpent på en søt liten butikk på Grünerløkka som heter Mitt Lille Hjem imorra. Det er laget et event på Facebook som du kan se mer info :)

http://www.facebook.com/event.php?eid=148605828489704&index=1

Anonym sa...

House of Oslo - Sjekk ut linken :) http://www.houseofoslo.no/
Jeg trodde jeg hadde kommet til himmelen :)

Karoline sa...

Jeg er selv ganske ny i Oslo, så jeg har ikke helt klart å finne frem til "godbitene" ennå, men i dette innlegget: http://gimegetluftslott.blogspot.com/2010/05/now-i-see-i-will-never-stop-this-train.html har jeg fått masse fine generelle Oslo-tips i kommentarfeltet, som også er anvendelige for kort-turer hit :) Ellers er det et digert interiørkjøpesenter i Vika rett ved Nationaltheatret som kan være verdt en titt (hvis man tør, haha).

God tur!

(eddas) sa...

Heisann....
oslo tips ja...det måtte være og ta en tur i Birkelunden søndag og hilse på meg det:):)
kos dere masse på Øya festivalen....vel fortjent med litt hygge nå etter all oppussingen dere driver med..
eddaKlemmer

ralfefarfars paradis sa...

Så flinke dere her;) God tur til oslo- ser du har fått mange tips- og jeg må bare innrømme at jeg ikke var så interiørintr. da jeg bodde der- så jeg var mest på ikea og handlet...ung og dum var jeg;)
Room har jo mye forskjellig da- ligger på vinderen;)Bærumsverk har jeg aldri vært på- men tror de har litt av hvert de også- litt utenfor oslo.

ralfefarfars paradis sa...

Har du forresten noen tips til brukbutikker o.l i østersund??
De har mye på house of oslo forresten!! Kunne tenkt meg e y-stol fra illumsbolighus;)

Sanne sa...

ruth 66 på torshov er nydelig. Ellers er det jo rafens, og hvis du går opp grünerløkka så er det interiørbruktbutikker så langt øyet kan se :)

kos dere på øya!!

Ellen Marie Albertsen sa...

Skulle ønske vi dro i september..på juicedetox.. 26 sept-2 oct. 935 Euro:p

Ellen Marie Albertsen sa...

seriøst, 2 gratis prøveuker??
oi:p Kanskje man må prøve det da:D

Unknown sa...

Ikkje Oslotips, men "Viktig melding"!:

Eg invitere te BLOGGTREFF (på kort varsel)! ;o)

Hadde vore sååå gøy om me kunne fått te å treffast!!!

Spre budskapet :o)

http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/08/bloggtreff-pa-kort-varsel.html

Ellen Marie Albertsen sa...

Så utrolig bra! Måtte man ha med seg noe fra avisen eller var det bare å dra dit?

Flott å høre at du er så flink å kjøpe inn sunne ting!:D

Heidi sa...

Hei, tipser om market på blå hver søndag (tror de holder på fortsatt)

Der kommer mange av mine favoritter innen håndlagede ting :)

http://www.sondagsmarkedet.blogspot.com/

Marigrafen sa...

FOR et kjøleskap. Jeg tror jeg dåner.

Mine tips i farta er:
Eske (ved Bislett stadion)
Fretex Unica (Grünerløkka)
Sinsen Brukthall (Carl Berner/Rosenhoff)
House of Oslo! (Vika/Aker Brygge)

Ellen sa...

Herlig herlig blogg!Jeg elsker Smeg'en din, for en fantastisk farge du har valgt:)Har dessverre ingen Oslo-tips, er for lenge siden jeg har ferdes i Oslos gater.Håper du får noen bra tips og at det blir masse shopping:)God tur!(PS, jeg legger meg selvfølgelig til som følger med det samme:)

IngJoh sa...

Ja nå har du vel vært på øya festivalen hehe. synd dere ikke hadde tid til å bikke nedom kristiansand når dere først var "halvveis" da ;-)

Håper du hadde det fint og koset dere!

Cecilie sa...

Så utroolig fint dere har fått det :) Tror jeg er litt for sent ute i forhold til tips om Oslo, men jeg håper du hadde en fin tur!

alvorada sa...

YES! Nytt oppussingsprosjekt! Her har det skjedd mye iløpet av min lange sommerpause ser jeg :)
Nydelig prydelig kjøleskap! Nå har du allerede fått mange Oslotips, så skal ikke dvele ved det, men du burde dra til Grunerløkka, starte på Purpur ved Birkelunden og gå ned hele markveien fra og med Frøken Dianas Salonger. Rop ut om du trenger guide! ;)
Nå skal jeg bla meg gjennom alle innleggene dine som jeg har gått glipp av i sommer. O lykke!

Janne sa...

Hei Kristine:)
Du, ikke ha dårlig samvittighet. Stoffene ligger her, og du kan hente dem når oppussingen nærmer seg slutten og du kan pakke opp symaskina igjen. Flytting tar tid og krefter, I know...!
Og dessuten har jeg vært så elendig at jeg har ikke ofret det en tanke jeg heller...:)
Ser fint ut i den nye leiligheten, jeg skal passe på å kikke innom av og til for å få med meg framgangen!
Vi høres senere vi:)

Klem

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Reseller De Nature sa...

Jual obat herbal de nature asli untuk berbagai penyakit kelamin dan sebagainya
gejala kutil kelamin atau jengger ayam
cara pengobatan kutil kelamin dengan
obat untuk penyakit kutil di kelamin
Obat herbal selain kimia untuk kutil kelamin pria yang ampuh
Cara terbaik untuk pengobatan kutil kelamin tanpa operasi
Obat paling ampuh atasi kutil kelamin wanita
Cara penyembuhan kutil di kelamin
Cara pengobatan kutil di kelamin
Obat kutil kelamin resep dokter
Cara herbal mengobati kutil kelamin
Cara mengatasi kutil kelamin pria
Cara mengobati kutil pada kelamin
Cara menyembuhkan kutil pada kelamin
Cara mengatasi kutil pada kelamin pria
Cara mengobati penyakit kutil pada kelamin
Cara menyembuhkan kutil pada kelamin pria
Cara alami menghilangkan kutil pada kelamin
Cara mengobati penyakit kutil pada kelamin pria
Cara menghilangkan kutil di sekitar kelamin
Cara menyembuhkan kutil kelamin secara tradisional
Cara mengobati penyakit kutil kelamin secara alami
Cara mengobati kutil kelamin secara tradisional
Cara menghilangkan kutil kelamin wanita
Cara mengobati kutil kelamin pada wanita
Cara mengobati kutil di kelamin wanita
Cara menghilangkan kutil kelamin pada wanita
Cara mengobati kutil kelamin pada pria
Obat kutil kelamin apotik
Obat kutil kelamin di anus

Unknown sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini